Κοστίζουν όσο ένας μισθός,ανάρπαστα απο τις influencers:Βρήκαμε με 39ευρώ Τα πέδιλα της Καγιά που έκαναν πάταγο στην πρεμιέρα του GNTM

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο είναι fashion icon και αγαπά τη μόδα από την παιδική της ηλικία. Η ίδια, εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της χρόνια που έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση και από τότε είναι ταγμένη στο χώρο της λάμψης και της ομορφιάς. Η “Βασίλισσα της πόζας” είναι πάντα καλοντυμένη και παραδίδει μαθήματα στυλ και κομψότητας.

Βίκυ Καγιά: Τα πέδιλα που φόρεσε στην πρεμιέρα του GNTM

Την Δευτέρα 19/09/2022, έγινε η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου reality, GNTM 5. Με κεντρική παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τις υπέρκομψες εμφανίσεις της. Μία από αυτές ήταν με ένα συγκλονιστικό φόρεμα, σε τιρκουάζ χρώμα. Είναι ασύμμετρο, με κοψίματα σε όλο το πάνω μέρος και της πηγαίνει γάντι. Είναι από την εταιρία Amazuin και κοστίζει 337 €. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Είναι από την εταιρία The Attico και κοστίζουν 630 €. Φόρεμα σε cut- out γραμμή επέλεξε και σε μία ακόμη εμφάνιση στην πρεμιέρα, είναι και αυτό από την εταιρία The Attico και κοστίζει 1.090 €. Εμείς όμως στο βρήκαμε στο Zara, με 29,95 €.

Αντίγραψε το look της Βίκυς Καγιά

Σου έχω βρει ένα ζευγάρι πέδιλα στο ίδιο χρώμα με αυτά της Βίκυς Καγιά, όμως σε πολύ οικονομικότερη τιμή. Είναι από την εταιρία Envie Shoes, η οποία έχει 50% έκπτωση σε όλα τα παπούτσια, και κοστίζουν 39,50 € από 79 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Η συλλογή παπουτσιών της Βίκυς Καγιά φαίνεται να είναι μεγάλη!

Related posts

Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, είχα βγει σαν πτώμα να ευχαριστήσω τον κόσμο, με το καπελάκι μου»

Τώρα ντρέπεται ό,τι έκανε: Κυκλοφόρησε η «απαγορευμένη» φώτο της Μαρίας Ολυμπίας, δεν ήθελε να την δει κανείς

“Μου έκαψε το πτερύγιο”: Ραγίζει καρδιές η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με το βιτριόλι