Σoκάρει η Τατιάνα Στεφανίδου: Τα δύσκολα μαθητικά χρόνια, το καθημερινό ξύλο και η μάχη με την νευρική ανορεξία

H Τατιάνα Στεφανίδου εξομολογείται για πρώτη φορά τα δύσκολα χρόνια που βίωσε όσο ήταν στο Αμβούργο ως μαθήτρια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας βήματα στην ελληνική τηλεόραση και εμφανισιακά και με την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ της, κρύβει όμως άγνωστα παιδικά τραύματα καθώς πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές στη Γερμανία που ζούσε ως μαθήτρια.

Μέσα στην πορεία των χρόνων, παραμένει γοητευτική με καλλίγραμμη σιλουέτα, ωστόσο και σαν έφηβη τραβούσε τα βλέμματα, καθώς ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Τατιάνα Στεφανίδου – Τα δύσκολα χρόνια στο Αμβούργο

Η ίδια, έχει δηλώσει πως έζησε πέντε χρόνια στο Αμβούργο της Γερμανίας και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Για τα χρόνια αυτά της ζωής της, είχε μάλιστα αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ήταν δύσκολα.

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια. Άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του