Κοστίζει μια περιουσία, ολόκληρο θηρίο: Το αμάξι-τέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι βγαλμένο από ταινία

Τζούλια Αλεξανδράτου: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τον τελευταίο καιρό αφού ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η ίδια προχώρησε στην αγορά ενός νέου πολυτελούς αυτοκινήτου και το γνωστοποίησε με μία ανάρτησή της στο instagram. Το αμάξι που αγόρασε είναι πολυτελές, γρήγορο και σίγουρα το όνειρο του καθενός.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το υπερπολυτελές αυτοκίνητό της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία έδειξε το πανάκριβο όχημα που έχει πλέον στην κατοχή της. Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Το πρώην μοντέλο που είναι αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινώσει πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Βέβαια, η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τον σύντροφό της, ούτε έχει δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία μαζί του.

Υπενθυμίζεται πως σε ερώτηση follower για το πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».Πρόσφατα το πρώην μοντέλο αποκάλυψε στο Instagram το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε, μάρκας Bentley.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη