Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Ο Νίκος με είχε σαν μικρή του αδερφή, δεν πιστεύω ότι έχει φύγει, είναι μέσα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα , μίλησε το πρωί της Τετάρτης (27-04) η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Η ηθοποιός που έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία με την ατάκα «Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ 3,5 χρόνια» από τους Στάβλους της Εριέττα Ζαΐμη, θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση τους.

Όσα ανέφερε

«Αυτό το κομμάτι είναι πάντα μέσα μου, δεν το ξεχνάω. Ο Νίκος με είχε σαν μικρή του αδερφή. Είναι μέσα μου αυτός ο άνθρωπος. Είναι κάτι θλιβερό, όσο κι αν περνούν τα χρόνια, δεν πιστεύω ότι έχει φύγει. Όταν τον σκέφτομαι, μου μένει ένα χαμόγελο», είπε με συγκίνηση. Παράλληλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που είχε βιώσει όταν εκδιώχθηκε από δουλειά λόγω της εγκυμοσύνης της.

«Ήταν πάρα πολύ σκληρό και είναι ο τρόπος που γίνεται κάτι. Η τελική απόφαση ήταν του παραγωγού. Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μια ανθοδέσμη για να με υποδεχτεί. Όταν έγινε αυτό και έφτασα πια να μιλάω μαζί του, να διαπραγματευτώ ότι μπορώ να το καταφέρω, μου είπε “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω”. Ευτυχώς λοιπόν υπάρχει το metoo γιατί αν αυτό γινόταν τώρα, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Related posts

Ισορροπιστής: Ο γνωστός Έλληνας ράπερ εργάζεται πλέον στην λαϊκή πουλώντας τα φρούτα του

“Για να έφυγε κι αυτή από δίπλα του”: Μαθεύτηκε ο αληθινός λόγος που φεύγουν όλες από την εκπομπή του Παπαδάκη

Ντύθηκαν απλά, γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους: Ο Βασιλιάς Φελίπε με τη Λετίθια και τις κούκλες γαλαζοαίματες κόρες του