Χαρές στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, ανακοίνωσε τα ευχάριστα on air στην εκπομπή της

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, ο γιος της Γιαννάκης κλείνει τα 4 χρόνια του.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής της: «Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή ο Γιαννάκης μας και δεν μπορώ να μην κάνω μια γλυκιά αναφορά. Δεν θα το ξεχάσω που ξύπνησα μέσα στη νύχτα και κάπως ένιωθα. Πήγα κατευθείαν στο μαιευτήριο και τελικά το αγοράκι μας ήρθε στη ζωή και πραγματικά ολοκλήρωσε την οικογένειά μας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της
Το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται σαν άνθρωποι, σαν προσωπικότητες με αυτά που σου λένε, με αυτά που κάνουν και με τον τρόπο που υπάρχουν στην οικογένεια σε συγκινεί. Το ξέρετε και από τα δικά σας παιδιά. Χρόνια πολλά στον Γιαννάκη μας!».

H ίδια να αναφέρουμε πως προέβη σε μία ανάρτηση, όπου κρατά τον γιο της στην αγκαλιά, όταν ήταν ακόμα μωρό, γράφοντας: «Το αγοράκι μας έχει γενέθλια! Εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας και κάθε ευτυχία. Μόνο χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης».

Related posts

Ισορροπιστής: Ο γνωστός Έλληνας ράπερ εργάζεται πλέον στην λαϊκή πουλώντας τα φρούτα του

“Για να έφυγε κι αυτή από δίπλα του”: Μαθεύτηκε ο αληθινός λόγος που φεύγουν όλες από την εκπομπή του Παπαδάκη

Ντύθηκαν απλά, γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους: Ο Βασιλιάς Φελίπε με τη Λετίθια και τις κούκλες γαλαζοαίματες κόρες του