«Κόλλησα κοριούς από τα σκουπίδια που μαζεύω, έχω φάει από κάδο»: Ρακοσυλλέκτης ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας

Ο Θάνος Λέκκας ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή στο «Night Out» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Φυσικά και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Το Ναυάγιο» ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αδυναμία του σε πράγματα που βρίσκει στα σκουπίδια.

Θάνος Λέκκας: Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα κοριούς

«Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς! Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα» ενώ στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι «έχει φάει από τα σκουπίδια».

Ενώ για τον εαυτό του και την απόφασή του να γίνει ηθοποιός δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι κουλ άτομο και βολικό. Έχω αρκετά πρέπει, “δουλειά πριν από την χαρά”. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το θέατρο, οι βόλτες, φαγητό με φίλους. Δεν πίνω αλκοόλ». «Η Βιολογία ήταν ένας μεγάλος έρωτας αλλά παρόλα αυτά η Τέχνη του να παρατηρείς τη ζωή, να την κάνεις κομματάκια, να την ξαναφτιάξεις με ενδιέφερε πάρα πολύ. Ένιωθα ζωντανός όταν δεν ήμουν εγώ. Την απόφαση την πήρα στο 5o έτος της Βιολογίας και ένιωθα ότι αν πεθάνω δεν θα έφευγα χαρούμενος».

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη