Δεν τους νοιάζουν οι παπαράτσι: Με χαλαρό outfit στη νέα τους βραδινή έξοδο η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης

Είναι ωραίοι, πολύ ερωτευμένοι και στα καλύτερα τους θα λέγαμε τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές της σειράς Παγιδευμένοι, Μάρθα Λαμπίρη Φεντορούφ και Πέτρο Λαγούτη.

Η εμφάνιση

Το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μία νέα κοινή έξοδο στο Εθνικό θέατρο και συγκεκριμένα στην παρουσίαση βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου “Πριν τα ξεχάσω”. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr φυσικά και ήταν εκεί απαθανατίζοντας τους ηθοποιούς μαζί.

Φεντόρουφ και Λαγούτης πόζαραν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και χαμογελαστοί κρατώντας το βιβλίο στα χέρια τους. Η σχέση τους – να πούμε εδώ – πως φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μιας και οι δημόσιες κοινές έξοδοι πληθαίνουν για το ζευγάρι

«Του έχω μεγάλη αδυναμία»

Η Μάρθα είχε μιλήσει πριν μήνες στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη και αποκάλυψε τόσο για το πώς ήρθαν οι Παγιδευμένοι στην ζωή όσο και για την σχέση της με τον Λαγούτη.

«Ήρθα για Πάσχα, για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και έτυχε να κάνω casting για πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Μετά γύρισα πίσω στην Αγγλία, συνέχισα την ζωή μου και ξαφνικά μου λένε “σε θέλουν για την σειρά”. Ήμουν τυχερή που ήρθε αυτό για πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα. Η χημεία με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ήρθε πολύ εύκολα, δέσαμε αμέσως.

Είναι πολύ άνετος και κουλ τύπος. Η αναγνωρισιμότητα μου έχει αλλάξει την ζωή. Το πιο περίεργο για εμένα ήταν όταν ήρθε ένα βράδυ μια γυναίκα από πίσω μου, με άρπαξε και μου έλεγε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στη σειρά.

Παραμένω άνθρωπος με όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί για το καλό όμως παραμένει να μην είναι τέλειος και να μην τα καταφέρνει πάντα», είπε αρχικά.

Για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη: «Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη! Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και αγαπημένοι. Δεν υπάρχει νόημα ούτε να επεκταθούμε σε αυτό ούτε να πούμε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και αυτό τώρα με τις πορείες του λέω σε κάποια φάση με τόσες φωτογραφίες θα μας λένε ότι τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή θα είναι στον αγώνα».

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα