Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τα υπερφορτωμένα γαϊδουράκια: «Σε 40 βαθμούς και νόμιμο να ήταν για την ηθική μιλάει κανείς;»

Τις προηγούμενες μέρες δημιουργηθηκε μια αναστάτωση με την εμπλοκή του ονόματός της. Δείτε την ανάρτηση

Η Εριέττα Κούρκουλου επιστρέφει με την απάντησή της για τα γαϊδουράκια στην Ύδρα:

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ωστόσο απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «1. Δεν υπάρχει νόμος – μόνο κτηνιατρικές διατάξεις. 2. Δεν είναι ΕΝΑ βίντεο. Είναι κάποια που τράβηξα εγώ τις ημέρες του καύσωνα 15 Ιουλίου και ένα που έλαβα πριν από δυο μέρες. 3. Σας είπα ότι θα έρθω προετοιμασμένη/ Δεν έβρισα, δεν έκραξα, αλλά οι εικόνες μιλούν μόνες τους.

Όσο για την ενόχληση της κυρίας από το όνομά μου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το όνομά μου ή το γεγονός ότι (όπως τονίζω συνέχεια) ‘έκανα στην ηλικία των 5 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βόλτα με τα γαϊδουράκια δεν αναιρεί το γεγονός ότι όποιος λογικός άνθρωπος (βίγκαν ή μη) αντικρίζει αυτές τις εικόνες, παθαίνει το στομάχι του. Είναι θέμα κοινής λογικής και ενσυναίσθησης.

Τέλος, με χαρά να συζητήσω και να συνδράμω οικονομικά και γνωμοδοτικά) στον προγραμματισμό ενός νέου σχεδίου και τη σταδιακή αντικατάσταση των σημερινών μεθόδων μεταφοράς στο νησί της Ύδρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και επισήμανε: «Σε 40 βαθμούς! Και νόμιμο να ήταν για την ηθική μιλάει κανείς; Να θυμίσω ότι κάποτε ήταν νόμιμη και η αγοροπωλησία ανθρώπων».

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”