Κλαίει η παραγωγή του Star μετά από αυτό: Η Ιωάννα τους τα πήρε όλα, έκανε το αδιανόητο στον «Τροχό της τύχης»

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαρτίου στον «Τροχό της Τύχης». Η παίκτρια είχε ήδη καταφέρει να κερδίσει 3.685€. Ωστόσο, ένα τελευταίο γύρισμα και η λύση του τελικού γρίφου ήρθαν να της αλλάξουν τη ζωή. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε πει τα προφητικά, όπως αποδείχθηκαν λόγια: «Τα 3.685€ μπορεί να είναι το τελικό ποσό ή μπορεί και να μην είναι. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρούμε ένα φάκελο με κάτι, που να έχει 4 ρόδες».

«Τροχός της τύχης»: Ήρθε μόνη, έφυγε με αυτοκίνητο!

Ο Τροχός της Τύχης με παρουσιαστή τον γεμάτο θετική ενέργεια και αυθεντικό χιούμορ Πέτρο Πολυχρονίδη, έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 9η επιτυχημένη χρονιά στο Star!

Στο επεισόδιο, Πέμπτη 9 Μαρτίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Ιωάννα, η οποία κέρδισε ένα αυτοκίνητο!

Η Ιωάννα έπαιξε μαζί με τον Αλέξανδρο και την Ελένη. Στον πρώτο γύρο η Ιωάννα σήκωσε το ερωτηματικό και βρήκε από κάτω το πρώτο της 500αρι! Στους επόμενους γύρους έφερε και πάλι 500€, 1.000€ και 1.500€ στον 6ο γύρο. Είναι πραγματικά ασταμάτητη! Έχοντας ξεπεράσει τα τρία χιλιάρικα, είναι το βέβαιο φαβορί.

«Και τώρα κάνεις παράσταση νίκης» της λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης και στον 7ο γύρο η Ελένη και ο Αλέξανδρος, που έχουν ακόμα πολύ μικρά ποσά, προσπαθούν να κάνουν την ανατροπή. Παρόλα αυτά στέκονται πολύ άτυχοι και χρεοκοπούν. Πριν ακόμα λυθεί ο γρίφος, είναι πλέον βέβαιο ότι νικήτρια είναι η Ιωάννα. Η Ελένη αφήνει τον χρόνο να περάσει και παραχωρεί στην Ιωάννα τη λύση του τελευταίου γρίφου.

«Τα 3.685€ μπορεί να είναι το τελικό ποσό ή μπορεί και να μην είναι. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρούμε ένα φάκελο με κάτι, που να έχει 4 ρόδες» της λέει προφητικά ο Πέτρος πριν τον τελικό. Με τα χρήματα που κέρδισε, η Ιωάννα δηλώνει ότι θα πάει ταξίδι με τον αγαπημένο της και ότι του το χρωστάει. «Αυτό που χρωστάς στον εαυτό σου είναι το καλύτερο δώρο» απαντάει ο Πέτρος. Ο τροχός του τελικού δίνει στην Ιωάννα τον φάκελο με τον αριθμό 12. Η Ιωάννα βρίσκει τον γρίφο «μακαρόνια με κεφαλοτύρι» στην κατηγορία «φαγητό», 3΄΄ πριν το τέλος του χρόνου και κυριολεκτικά χοροπηδάει από τη χαρά της!

Η Ιωάννα έκανε το όνειρο πολλών πραγματικότητα στον «Τροχό της Τύχης»

Ο Πέτρος της ζητάει να διαλέξει ήπειρο για το ταξίδι και η Ιωάννα επιλέγει την Αμερική.

Ο Πέτρος ανοίγει τον φάκελο και ανακοινώνει, στη γεμάτη ανυπομονησία Ιωάννα, πως κέρδισε το αυτοκίνητο, ένα ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai! Η Ιωάννα δεν μπορεί να το πιστέψει και λέει στον Πέτρο «Τρέμω, κρατιέμαι να μην κλάψω»…

Related posts

“Τα κατάφερες γίγαντα” : Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

“Για κουφέτα με ρωτάτε;” Παραδοσιακός άντρας ο Λιβάνης,το αποκάλυψε για το γάμο του με την Ανδρομάχη

Επιτέλους κάποιος το είπε! Η Νάνσυ Αντωνίου είπε για τον Λιάγκα αυτό που κανείς δεν έχει τολμήσει