«Έχεις έρθει για να γίνεις περίγελος;»: Τον “έκραξε” ουρλιάζοντας γνωστή τραγουδίστρια και έγινε έξαλλος

Ο Θέμης Κανέλλος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality του Σκάι «Big Brother». Ο εκρηκτικός του χαρακτήρας και η ιδιαίτερη εμφάνισή του δεν έμειναν απαρατήρητα. Αυτή τη φορά, μία ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν στην οποία ο ίδιος έπεσε θύμα shaming και ομοφοβικών σχολίων από πολύ γνωστή τραγουδίστρια, ανέβασε σε βίντεο προσπαθώντας να μη φωτογραφίσει το όνομά της υπό τον φόβο μιας μήνυσης.

Θέμης Κανέλλος: Θύμα ακραίου bullying

Στο δεκαοκτώ λεπτών βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, ο Θέμης Κανέλλος εξιστορεί την εμπειρία του από το ακραίο bullying που δέχτηκε από τραγουδίστρια η οποία προς τα έξω βγάζει ένα πρόσωπο υπέρ των ομοφυλόφιλων για να κερδίσει την εύνοιά τους. Ένα πρόσωπο το οποίο όπως ανέφερε δεν περίμενε ποτέ ότι θα του συμπεριφερθεί έτσι.

Η πάρα πολύ γνωστή τραγουδίστρια με τον επίσης πολύ γνωστό φίλο της, από τον χώρο του θεάματος, βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Θέμικορν και κάποια στιγμή του φώναξε ενώ εκείνος βρισκόταν με την παρέα του. Η τραγουδίστρια ούρλιαζε το όνομά του ενώ δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Θέμης Κανέλλος: «Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος;»

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να του κάνει ερωτήσεις για την εμφάνισή του, τον ρωτούσε αν είχε πάει στον χώρο για να προκαλέσει, τον ρωτούσε γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του, ενώ παράλληλα πρόσθεσε «Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος;». Η κουβέντα αυτή κράτησε για 10 περίπου λεπτά.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι το μακιγιάζ του το θεωρούσε γυναικείο, το ίδιο και τα ρούχα του και δεν μπορούσε να τα φοράει γιατί δεν είναι γυναίκα. Στη συνέχεια του πρότεινε άλλα ρούχα να φοράει ενώ επαναλάμβανε τη φράση ήρθες να προκαλέσεις.

Στα σχόλια του βίντεο υπήρχαν πολλοί φίλοι του Θέμη που υπέθεσαν ότι η εκδήλωση που βρέθηκε ο influencer ήταν το J2Us με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει ποτέ τις εικασίες.

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις