Κέιτ η προστάτιδα των παιδιών: Η κίνηση της πριγκίπισσας για τον παιδικό καρκίνο που συγκίνησε τον πλανήτη

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο το απόγευμα της Παρασκευής 22/03 , μετά από μήνες εικασιών για την υγεία της. Η ίδια είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και το έχει αποδείξει με την εργασία της στη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν φιλανθρωπικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό ατόμων με καρκίνο και έχει βοηθήσει με διάφορτους τρόπους.

Ένας από αυτούς ήταν όταν δώρισε τα μαλλιά της για να γίνουν περούκα για ένα μικρό παιδί με καρκίνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κέιτ έκοψε τα μαλλιά της και τα δώρισε προκειμένου να γίνουν περούκα για ένα παιδί που είχε χάσει τα μαλλιά του λόγω των χημειοθεραπειών. Μάλιστα, αυτή η πράξη είχε γίνει ανώνυμα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα.

Κέιτ Μίντλετον η φιλάνθρωπος:

Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον; Το όργανο που αφαίρεσε από την κοιλιά της και το σημείο όπου βρέθηκε ο όγκος
Πήγε για κούρεμα και αρνήθηκε τα πετάξει τα μαλλιά της

Η μαμά τριών παιδιών σκέφτηκε να κάνει αυτή την ανιδιοτελή πράξη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον κομμωτή της, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις το 2018.

“Ο Τζόι την είχε πείσει ότι ήταν καιρός να κόψει τα πολύ μακριά μαλλιά της”, είπε μια βασιλική πηγή. “Εκείνη δέχτηκε και ενώ ο Τζόι της έκοβε τα μαλλιά, η Κέιτ σκέφτηκε να κάνει κάτι με αυτά και όχι τα να πετάξει στα σκουπίδια”.

“Στείλαμε τα μαλλιά στην οργάνωση χρησιμοποιώντας διαφορετικό όνομα, για να μην γνωρίζουν ότι τα είχε δώσει κάποιος από τη βασιλική οικογένεια. Απλώς γνώριζαν ότι η δότρια ήταν μια γυναίκα από την περιοχή του Κένσινγκτον”.

“Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι ότι κάπου ένα κοριτσάκι φοράει την περούκα του που είναι φτιαγμένη από τα μαλλιά μιας πραγματικής πριγκίπισσας, ήταν πολύ συγκινητική η πράξη της Κέιτ, η οποία αξιοποίησε τα μαλλιά που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί στα σκουπίδια”.

Related posts

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αυτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

Ελένη Μενεγάκη: Οκτώ φωτογραφίες από το παρελθόν που η παρουσιάστρια δεν θέλει να θυμάται