Δίδαξε στυλ με 40 ευρώ: Η Τατιάνα φόρεσε την πιο στιλάτη ZARA φούστα για τα ανοιξιάτικα office looks

Η άνοιξη έχει έρθει, αλλά ακόμη οι θερμοκρασίες δεν έχουν σταθεροποιηθεί με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο δύσκολη η εύρεση του ιδανικού office look. Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, τα ντυσίματα του γραφείου είναι hot topic ανάμεσα στις γυναικείες παρέες, αφού όλες θέλουμε να δείχνουμε κομψές στον χώρο εργασία μας.

Δείτε την φούστα της

Ευτυχώς, το Instagram είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για το καθημερινό μας στυλ, ενώ οι ελληνίδες celebrities με τις εμφανίσεις τους μας δίνουν ένα επιπλέον bonus, καθώς το styling τους το αναλαμβάνουν επαγγελματίες με αποτέλεσμα να βλέπουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς με κομψά κομμάτια.

Μία από αυτές είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δημιούργησε ένα πολύ ενδαφέρον office look για την Άνοιξη 2024 με κομμάτια από την αλυσίδα ένδυσης ZARA που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ.

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε την πιο στιλάτη ZARA φούστα για τα ανοιξιάτικα office looksCourtesy of Instagram
Η Τατιάνα Στεφανίδου μπαίνει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες, καθώς το κοντομάνικο ZARA μπλουζάκι και η η φλοράλ φούστα της είναι ένα εξαιρετικά στιλάτο combo για τα office looks.

To γκρι πουλόβερ με την στρογγυλή λαιμόκοψη και τα κοντά μανίκια είναι μία έξυπνη επιλογή για την μεταβατική περίοδο της άνοιξης, ενώ η λεπτομέρεια με απλικέ κοσμήματα και πέρλες είναι το touch που κάνει τη διαφορά.

Τα κομμάτια είναι ΖΑΡΑ!

Related posts

Τους άκουσε όλη η Κηφισιά: Τι συμβαίνει στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

“Γιατί διαγράφεις τα σχόλια;” Σούσουρο με τις φωτό της Demy με φουσκωμένη κοιλίτσα

“Συγχωρείστε με για αυτό”: Ξανά μαζί Νίνο και Ζόζεφιν, το δήλωσαν με ένα κοινό βίντεο!