Καθηλώνει ο Χάρης Ρώμας: «Με πίκρανε πολύ το ότι οι γονείς μου δεν το αποδέχτηκαν»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Hello». Ο λόγος ήταν για να παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μάλιστα, ο ίδιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Αντίθετα, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Αναλυτικότερα:

Χάρης Ρώμας: Οι δηλώσεις του

Ερώτηση δημοσιογράφου: Δείχνετε να είστε σε ένα μεταίχμιο αποφάσεων. Η πρώτη φορά που βρεθήκατε σε μια τέτοια θέση ήταν όταν αποφασίσατε να αφήσετε την ιατρική για χάρη της τέχνης. Ήταν μεγάλο το τίμημα που έπρεπε να πληρώσετε;

Χάρης Ρώμας – Απάντηση: Δεν υπήρξε τίμημα. Υπήρξαν πολλοί κλυδωνισμοί, κόπος και αγωνία για να αποδείξω το ορθό της απόφασης μου πρωτίστως στον εαυτό μου και μετά στους γονείς μου, τους οποίους σεβόμουν πολύ και με πίκρανε το ότι δεν το αποδέχτηκαν.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Αυτό είναι το τίμημα.

Χάρης Ρώμας – Απάντηση: Ναι, κι ακριβό τίμημα, αν το δει κανείς από αυτή την πλευρά. Το αποτέλεσμα όμως είναι τέτοιο που δεν μου επιτρέπει παρά να πω πως θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή με τον ίδιο τρόπο. Είμαι ευτυχισμένος με τις επιλογές μου και νομίζω πως είναι εμφανές το ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι άλλο.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Είστε ολοκληρωμένος λοιπόν;

Χάρης Ρώμας – Απάντηση: Ναι, νιώθω πιο ολοκληρωμένος από ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κλειστός ή εφησυχασμένος. Κάθε άνθρωπος που ωριμάζει σκεπτόμενος καταλαβαίνει πως είμαστε κόκκοι σε αυτό που λέγεται ζωή και σύμπαν. Ο σκεπτόμενος άνθρωπος συνειδητοποιεί πως ο αγώνας στη ζωή είναι να φύγουμε καλύτεροι απ’ ό,τι ήρθαμε. Οπότε, ο αγώνας είναι συνεχής γιατί η ανθρώπινη φύση είναι γεμάτη ελαττώματα και παθογένειες που στις μεγάλες κρίσεις έρχονται στην επιφάνεια.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε γεμάτοι στην προσωπική μας ζωή; Εσείς είστε;

Χάρης Ρώμας – Απάντηση: Βέβαια! Αν δεν ήμουν γεμάτος, δεν θα μιλούσα για αγάπη τόση ώρα. Ευτυχώς που μου συμβαίνει αυτό και έχω εφόδια για να προχωρώ σε όλα τα άλλα. Η προσωπική μου ζωή αρχίζει και τελειώνει με δύο λέξεις: «αγαπώ» και «αγαπιέμαι».

Related posts

«Δεν υπάρχει διαθήκη»: Αλίκη Κατσαβού – Σάντρα Βουτσά σπάνε την σιωπή τους 5 χρόνια μετά τον θάνατο του Κώστα

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Όταν έπαιζα την Αλίκη υπέφερα, είχα κατάθλιψη, έπαθα ψυχοσωματικά, έβγαλα αυτοάνοσο»

Πλωτό παλάτι: Η σκαφάρα της Ελένης και του Ματέο που κοστίζει 100.000 ευρώ, είναι ολόμαυρη με μπεζ καθίσματα