1.9 εκ. followers αληθινό μοντέλο: Αυτή είναι η Μπους Τερίμ η κούκλα κόρη του προπονητή του ΠΑΟ που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό στους φιλάθλους

Μήπως να σκεφτούμε ν’ ανοίξουν ξανά οι θύρες στα γήπεδα της Super League; Σοκ. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα που ένιωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ αναλαμβάνει το έργο να φέρει το “τριφύλλι” στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί που έχει να βρεθεί από το μακρινό 2010. Ο Τούρκος προπονητής είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου και το μεγάλο του ρίσκο. Θα του κάτσει η ζαριά; Θα δείξει ο χρόνος.

Όπως και να ‘χει, το βιογραφικό του “Αυτοκράτορα” του τουρκικού ποδοσφαίρου είναι τόσο βαρύ που δείχνει ότι αντέχει. Ωστόσο για να χαλαρώσουμε το κλίμα, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για την κόρη του Φατίχ Τερίμ, την Μπους Τερίμ. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με 1.800.000 followers στο instagram και αρκετά δεμένη με τον μπαμπά της.

Μάλιστα έκανε και story την ανακοίνωση του Φατίχ από τον Παναθηναϊκό προσθέτοντας ένα τριφύλλι και την ελληνική σημαία. H Μπους Τερίμ έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1990, είναι youtuber και παντρεμένη με τον Βόλκαν Μπαχτσεκαπιλί με τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Νιλ Μπαχτσεκαπιλί.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν