Κατακραυγή στην Καγιά για το bullying: Η ομορφότερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το GNTM ξετρέλανε τους τηλεθεατές

GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι οι δύο γυναίκες κριτές του φετινού παιχνιδιού. Η 26χρονη Σοφία είναι μοντέλο με πολύ εκκεντρική παρουσία ενώ η Βίκυ Καγιά, η βασίλισσα της μόδας και της πόζας συχνά σχολιάζεται για τον τρόπο που μιλάει στα νέα κορίτσια. Η Βίκυ Καγιά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν της αρέσουν οι άκομψες λεπτομέρειες, τα τατουάζ, το υπερβολικό μακιγιάζ και τα μεγάλα νύχια σε ένα κάστινκ.

Το bullying που δέχθηκε η 18χρονη παίκτρια

Από τις φορές που η Βίκυ Καγιά υπήρξε σκληρή όσο δεν πάει με τις διαγωνιζόμενες, ήταν αυτή απέναντι στη 18χρονη Έλενα, στην πρεμιέρα του GNTM 5.

Παρόλο που το νεαρό κορίτσι είναι -κατά κοινή ομολογία- πανέμορφο, σε βαθμό μάλιστα που αποθεώθηκε από τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, η Καγιά δε φάνηκε να… συγκινείται από την παρουσία της στο πλατό. Τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Σοφία Χατζηπαντελή μοιάζουν να είχαν το ρόλο του κακού αστυνομικού και φαίνεται να ενοχλήθηκαν από το διαρκές χαμόγελο ικανοποίησης που έδειχνε η Έλενα, η οποία γνώριζε πως ήταν μία από τις ομορφότερες κοπέλες που πέρασαν ποτέ από το ριάλιτι. Δεν έμοιαζε, ωστόσο, να έχει το άστρο top model.

Η Βίκυ Καγιά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάνει λόγο για «μέση της γιαγιάς» και όταν βγήκε με μαγιό, την ρώτησε ευθέως και με ύφος σχεδόν αγενές:

«Γιατί φοράς τόση βάση, γιατί έχεις βαφτεί τόσο πολύ; Έχεις βάλει αντηλιακή με χρώμα, έχεις κάνει τα φρύδια, έχεις βάλει κραγιόν…Έχεις βαφτεί full on. Στα κάστινγκ δε βαφόμαστε». Η Έλενα παρόλα αυτά πέρασε την οντισιόν με 4 «ναι», δηλαδή τόσο η Χατζηπαντελή όσο και η Καγιά της έδωσαν το πράσινο φως και μάλιστα με θετικά στο τέλος σχόλια…

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη