Είναι μαζί 44 χρόνια, γνωστή ηθοποιός: Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου από τη σειρά Παγιδευμένη

Παύλος Ορκόπουλος: Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές παραγωγές και σε όλες είναι ο αγαπητός και σοφός πατέρας/παππούς που αγαπά και συμβουλεύει τους μικρότερους με τη σοφία του. Ο Παύλος Ορκόπουλος είχε υποδηθεί τον πατέρα του Φώτη στο Παρά Πέντε με μεγάλη επιτυχία και ο ρόλος αυτός τον σημάδεψε. Πιο πρόσφατα, τον είδαμε για πολλά χρόνια στο ρόλο του πατέρα του Μελέτη Ηλία στη σειρά “Το σόι σου” δίπλα στο πλευρό της Μίρκας Παπακωνσταντίνου. Τελευταία από τις παραγωγές που πήρε μέρος και συγκίνησε όλο το πανελλήνιο ήταν στη σειρά ‘Αγριες Μέλισσες που έπαιζε το ρόλο του Νέστορα.

Παύλος Ορκόπουλος: Η εξομολόγηση και ο έρωτας για τη γυναίκα του

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός, με τεράστια πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας πια στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, όπου ήδη έχει κερδίσει τη λατρεία του κοινού για το ρόλο και την ερμηνεία του μαζί με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει χαράξει σημαντική πορεία και στον κινηματογράφος καθώς και στο θεατρικό σανίδι. Έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο μέσα από την παράσταση Την άλλη Κυριακή. Ακολούθησαν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οθέλλος», «Το τραγούδι του νεκρού αδερφού», «Η θεία από το Σικάγο» και πολλές άλλες. Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία Δεξιότερα της δεξιάς το 1989, ενώ το 1986 συμμετείχε στην βιντεοταινία «Ερωτικές Τρέλες». Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα». Ακόμα έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Νήsos», «Νήsos 2» και «Τζαμάικα».

Στην τηλεόραση, φυσικά, έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε πάμπολλες σειρές, όπως το «Παρά Πέντε» στο ρόλο του Θωμά, το «Σόι σου» στο ρόλο του Μενέλαου, το «Χαρά αγνοείται» στο ρόλο Σάββα και, εσχάτως, οι «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Νέστορα. Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»