Ήταν μικρό κορίτσι: Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου πριν τον Ευαγγελάτο, επιχειρηματίας και κούκλος

Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από τις πιο γνωστές κι επιτυχημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες, η οποία έχει χαράξει μακρά πορεία στο χώρο. Στο πρόσωπο του Νίκου Ευαγγελάτου έχει βρει τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο μετρούν μαζί περισσότερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο άγνωστος πρώτος γάμος της

Κάτι που πολύ λίγοι θυμούνται είναι ότι η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν ήταν ξανά παντρεμένη με έναν γοητευτικό επιχειρηματία, ωστόσο τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Συγκεκριμένα, όταν ήταν μόλις 25 ετών, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν γοητευτικό επιχειρηματία με τον οποία διατηρούσε σχέση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο με την καταγωγή από την Πάτρα, με τον οποίο ωστόσο χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα.

Το διαζύγιο τους βγήκε το 2002, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος είχαν χωρίσει αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Τι είχε δηλώσει για το διαζύγιό της

Γενικότερα η Τατιάνα Στεφανίδου σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, καθώς δεν θέλει τα ΜΜΕ να ασχολούνται με κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά της βήματα. Ωστόσο, είχε κάνει την εξαίρεση και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: “Ο Γιώργος Παπαδάκης με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο, όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας. Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλους ανθρώπους εμπλεκόμενους, γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολούμουν με την δημοσιογραφία“.

Δείτε την εδώ στον πρώτο γάμο της

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη