Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ: Η Σπυροπούλου βγήκε έξω με φόρμες μετά την ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης σαν γαλαζοαίματη

Η νέα μανούλα αποφάσισε να βγει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό.

Για την εμφάνισή της η εγκυμονούσα επέλεξε ένα total black look με λευκά sneakers και όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω η γνωστή παρουσιάστρια ήταν αρκετά ευδιάθετη και χαλαρή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν ακόμη ένα παιδί, τον Βλάσση, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τώρα, ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ακόμα περισσότερο!

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Αρχικά είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη δίπλα στον σύζυγό μου, στο νέο αυτό εγχείρημα. Είναι και η μαμά μου εδώ, μαγειρεύει για τον μικρό. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Τη νύχτα έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα. Ο Βασίλης κοιμάται λίγο πιο βαθιά».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος, τότε εκείνη το επιβεβαίωσε: «Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέω ψέματα γενικότερα, σίγουρα είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση. Αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Με τον άντρα μου ξέρουμε το φύλο του μωρού και θα το κρατήσουμε για εμάς»!

Και αποκάλυψε ότι οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι: «Τους πρώτους μήνες σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, δεν ξέρω, όπως θες πες το. Στην πρώτη δεν το είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Related posts

“Η Κατερίνα Καινούργιου δεν χρειάζεται προξενιά, την κυνηγάνε τόσοι άντρες που δεν μπορεί να διαλέξει”

“Έχεις φιλήσει τη μισή showbiz” Σούσουρο με τη φωτό της Άννας Βίσση να φιλιέται με τον Λευτέρη Πανταζή

“Απογοητεύτηκαν σήμερα οι γιατροί”: Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα