Ίδια η μαμά της: Η 9χρονη κόρη της Βάσως Λασκαράκη μεγάλωσε και τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους

Βάσω Λασκαράκη: Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του MEGA “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” , υποδύωντας μια παντρεμένη σύζυγο και μητέρα ενός 5χρόνου κοριτσιού, η οποία ζει τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη. Αλλά δεν ξεχνάει και τις υποχρεώσεις της σαν μητέρα για την 9χρόνη κόρη της. Η ομοιότητα είναι αυτό που περιμέναμε. Η μικρή Έυα είναι ίδια η μαμά της.

Βάσω Λασκαράκη: Σαν δυο σταγόνες νερό μαμά και κόρη

Μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram, φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο μοιάζουν, ενώ η αγάπη τους και η σχέση που έχουν είναι το μόνο σίγουρο.

Δείτε την δημοσιεύση: 

Bάσω Λασκαράκη: Η τηλεοπτική συνεργασία με τον πρώην σύζηγο της ξανά μαζί μετά από πολλά χρόνια

Για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και τη συνύπαρξή της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε η Βάσω Λασκαράκη στο ΟΚ! και στην Μαρία Παπαϊωάννου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο διαζύγιό της, αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Εύα.

Όταν έγινε η πρόταση στον Γιάννη, εγώ είχα κλείσει ήδη να είμαι στη σειρά. Με πήρε λοιπόν και μου είπε ότι θα κάνει ένα guest. Προφανώς και το κουβεντιάσαμε γιατί υπάρχει και ένα παιδί, οπότε καλό είναι όλα αυτά να είναι προς συζήτηση. Επίσης, επειδή είναι κάτι που θα δει και το παιδί, δεν θέλαμε να υπάρχουν μπερδέματα.

“Βελούδινα διαζύγια δεν υπάρχουν” κι αυτό το έχει πει αρκετές φορές η Βάσω. Ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν πολύ σύντομα να βρουν τη χρυσή τομή.

Στην αρχή είναι λογικό τα πράγματα να είναι τεταμένα και να υπάρχει μια δυσκολία. Θεωρώ όμως ότι επειδή είμαστε νοήμονες άνθρωποι και πάνω από όλα σκεφτόμαστε το παιδί μας, τα βάλαμε κάτω πολύ νωρίς και αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να προχωρήσουμε με κοινή γραμμή ως προς το παιδί. Αυτό είναι που κάνει καλό στην Εύα. Εγώ γενικά δεν είμαι άνθρωπος των καβγάδων. Δεν πρόκειται να τραβήξω μια κατάσταση στα άκρα. Εκτός κι αν κάποιος πειράξει το παιδί μου.

Related posts

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη: Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά με κούκλο Έλληνα

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς