Κόλαφος Η Σοφία Αλιμπέρτη για το βιασμό της 12χρονης: Είπε με μια ανάρτηση όσα δε τόλμα κανείς να πει

Σοφία Αλιμπέρτη: Η γνωστή ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, αναφέρθηκε σε ιστορία στο προφίλ της στο Instagram, για όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την 12χρόνη στον Κολωνό.  Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια,  είχε αναφέρει τον λόγο που σταμάτησε σε μια εκπομπή παρόλα αυτά παραμένει ενεργή στα social media.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram που έγραφε: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται όχι όταν βιάζονται» με εκείνη να σχολιάζει: «Κανένας χημικός ευνουχισμός δεν πρόκειται να σταματήσει την δράση τέτοιων αρρωστημένων μυαλών. Η λύση είναι μόνο μια, τη ξέρουμε όλοι, τη συζητάμε, τη θέλουμε. Ας βρει το κουράγιο η δικαιοσύνη να την αποδώσει χωρίς να την νοιάζει πως θα μας χαρακτηρίσουν οι “πολιτισμένοι” φίλοι μας ευρωπαίοι και όχι μόνο».

Σοφία Αλιμπέρτη: Η εκπομπή στην τηλεόραση και ο λόγος που αποσύρθηκε

Σε μια συνέντευξη της, στην εκπομπή «Μες Στην Καλή Χαρά» είχε μιλήσει για το ξεκίνημα της και πως ο χώρος της τηλεόρασης ήταν σαν “εράστης” της.

Θυμήθηκε το ξεκίνημά της στην παρουσίαση: «Δεν φαινόταν, αλλά εγώ ήμουν “κατουρημένη”. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το ξέρουν οι περισσότεροι που είναι μέσα σε αυτό το πλατό. Αυτή η δουλειά ήταν ο ωραιότερος εραστής μου. Όλο αυτό, βέβαια, οφείλεται στην Κουτσελίνη, που ήταν η πρώτη που με έπεισε πως μπορώ να κάνω εκπομπή. Σημασία έχει πως αυτό το πράγμα γεννήθηκε εδώ μέσα, έχτισε η Ζήνα την πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου, είχα την τύχη να είμαι παρούσα σε αυτό και πέρασα πάρα πολύ ωραία».

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στους λόγους που αποσύρθηκε οικειοθελώς: «Είναι πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να θέλω να φύγω. Δουλεύω από 12 χρονών παιδί, στερήθηκα την παιδικότητά μου, την εφηβεία μου. Έρχεται κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Όχι από την ίδια τη δουλειά, αλλά από τον κόσμο που την περιβάλλει. Ήταν και μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Παρουσίαζαν μια εικόνα και προσωπικότητα που δεν είχε καμία σχέση με μένα. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν. Ήθελα τον εαυτό μου πίσω».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»