Η Νέα Απάντηση Αλέξη Κούγια Στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Μάλλον Τα Ελληνικά Σας Δεν Σας Επέτρεψαν…»

Η Νέα Απάντηση Αλέξη Κούγια Στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Μάλλον Τα Ελληνικά Σας Δεν Σας Επέτρεψαν…»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Αλέξη Κούγια με την Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τα όσα συζήτησαν το πρωί της Κυριακής για τη δίκη και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αφότου ο γνωστός ποινικολόγος έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, ζητώντας από την παρουσιάστρια να ανακαλέσει τα όσα είπε στο τέλος της τηλεοπτικής συζήτησής τους. Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε πως η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι ο δικηγόρος παραδέχτηκε τις κατηγορίες του σκηνοθέτη, κάτι που όπως τόνισε η ίδια στη συνέχεια δεν συνέβη.

Πριν λίγη ώρα, ο Αλέξης Κούγιας και αφού είδε την απάντηση της παρουσιάστριας, έστειλε νέα ανακοίνωση με αποδέκτη τόσο τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και τον συνεργάτη της, Νίκο Συρίγο.

Η νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Επειδή μάλλον τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα, τόσο σε νομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, σας δηλώ κατηγορηματικά τα εξής:

Ουδέποτε παραδέχθηκα ότι οι φωτογραφίες από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, αφορούν ανηλίκους, ακόμη και σε νομικό επίπεδο.

Όλες οι φωτογραφίες αφορούν άνδρες μεγάλης ηλικίας και μόνο μία αφορά νεαρό άνδρα και όχι ανήλικο είτε σε πραγματικό είτε σε νομικό επίπεδο. Αυτά είναι διαπιστωμένα από την ελληνική Δικαιοσύνη, δηλαδή τόσο από Εισαγγελείς όσο και από Τακτικούς Δικαστές, διαφορετικά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα ήταν κατηγορούμενος και για άλλα εγκλήματα.

Όσο για τον συμπαρουσιαστή σας που επαγγέλλεται, όπως δήλωσε, το μανάβη και ο οποίος χωρίς να είμαι παρών τόλμησε να εκστομίσει τη φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα», θέλω να του δηλώσω, εκ μέρους του εντολέως μου κ. Δημητρίου Λιγνάδη ότι πράγματι έχει ο καιρός γυρίσματα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όσους προκαταδίκασαν τον κ. Λιγνάδη μη σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητος και να είναι σίγουρος ότι θα έχει πολύ κακό καιρό, όχι όμως στην τηλεόραση, αλλά στις δικαστικές αίθουσες, γιατί αυτοί που τον κατέστρεψαν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν».

Related posts

Η μοναδική κληρονόμος της Λιλίκας Παντζοπούλου: Που έγραψε την τεράστια περιουσία της η μητέρα του Ματέο

Πράσινα μάτια, τέλειο σώμα: Η κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι η πιο όμορφη της οικογένειας

Αχ βρε φτώχεια: Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές σπίτι του Ηλία Ψινάκη με την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων