Η μυστική διατροφή που διατηρεί: Αυτά τρώει η Έλλη Στάη στα 69 της και έχει σώμα 20αρας – Η τροφή που δεν λείπει από το γεύμα της

Μια από τις σπουδαίες δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, με σημαντική πορεία στο χώρο, είναι η Έλλη Στάη. Η παρουσιάστρια στα 67 της, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz, το οποίο διατηρεί με σωστή διατροφή.

Η διατροφή που ακολουθεί

Ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ατασθαλίες, αποφεύγοντας λίπη και γλυκά, ενώ πάντα έδινε έμφαση στα πολλά λαχανικά και στα ψάρια, µε το λευκό κρέας να µην απουσιάζει ποτέ και αυτό από τις βασικές προτιμήσεις της σε συνδυασμό µε τις φρέσκες σαλάτες.

Ωστόσο μετά τα 50 της χρόνια η Έλλη Στάη παρατήρησε πως παρά τη σωστή διατροφή και την καθημερινή άσκηση πήρε 9 παραπανίσια κιλά στην κοιλιά και την περιφέρεια, τα οποία δεν μπορούσε να διώξει µε τίποτα.

Όπως είχε αναφέρει: «Πραγματικά υπάρχουν περίοδοι στη ζωή που όσο και να προσπαθείς µε δίαιτα και σωστή διατροφή, ο οργανισμός δεν ανταποκρίνεται. Νιώθουμε συνεχώς τα γνωστά φουσκώματα και το ενοχλητικό πρήξιμο, ενώ και εκείνα τα περιττά κιλά δεν µας αποχωρίζονται, παρά την προσπάθεια».

Η 67χρονη παρουσιάστρια, που εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, ακολουθεί ένα πλάνο διατροφής για να διατηρεί το σώμα της σε αυτή την υπέροχη κατάσταση. Ποιο είναι;

Το πλάνο διατροφής της Έλλης Στάη

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ