«Επίλογος,Τα μάτια μου υγρά»:Ο Δημήτρης Σούρας σκόρπισε την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη και ραγίζει καρδιές

Μάρθα Καραγιάννη: Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τον καλλιτεχνικό χώρο κατά λίγο φτωχότερο. Οι αγαπημένοι της πάντα δίπλα της, η πιστή της φίλη Ντόρα Δούμα και ο αγαπημένος φίλος και γιατρός Δημήτρης Σούρας. Ο ίδιος έριξε την τέφρα της στη θάλασσα. Εξίσου τραγική φιγούρα ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο είχαν άριστες σχέσεις αν και ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο, η φιλία τους κράτησε για πάντα.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα μέρες βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η τελευταία επιθυμία που είχε η σπουδαία ηθοποιός ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της και η τέφρα της να σκορπιστεί στη θάλασσα. Ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας έκανε γνωστό το γεγονός, κάνοντας μία συγκινητική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σούρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»