Η ανάρτηση που έκανε κρότο: Με μια φωτό πήρε θέση η Βανδή στην κόντρα Μουτίδου-Καινούργιου

Δέσποινα Βανδή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίνει δεκάρα για τα σχόλια του κόσμου και είναι πολύ αγαπητή από το κοινό της. Μετά από την διαδικτυακή κόντρα της Σοφίας Μουτίδου και της Κατερίνας Καινούργιου με την πρώτη να δημοσιεύει μια φωτογραφία της παρουσιάστριας δίπλα από την Δέσποινα Βανδή, ο κόσμος περίμενε πως και πως την…απάντησή της.

Δέσποινα Βανδή: Η τοποθέτηση της για τη φωτογραφία της Μουτίδου

To σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου για τη φωτογραφία της Κατερίνα Καινούργιου και της Δέσποινας Βανδή έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και προχώρησε σε μια ανάρτηση γράφοντας: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ».

Η φωτογραφία απεικονίζει τη Δέσποινα Βανδή μαζί με την παρουσιάστρια στα παρασκήνια του J2US. Η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε: «λίγο ακόμα πρέπει». Με τη σειρά της Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία χωρίς να έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου στα instastories της και έβαλε τρεις κόκκινες καρδούλες.

Related posts

Τόσο κοστίζει στα μαγαζιά: Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε Πάσχα στη Μύκονο με το τζιν που φοράει όλη η σόουμπιζ

Αυτή 49, αυτός 33 και κούκλος: Διέρρευσε φωτογραφία της Βαλέριας Κουρούπη με τον μικρότερο σύντροφό της

Πήρε όλα τα γονίδια της Έλενας Ναθαναήλ: Η Ίνκα Τσαγκάρη στα 51 είναι η απόλυτη κλωνοποίηση της μητέρας της