Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Σασμό, οι φήμες για γάμο και ο ‘σωσίας’ του που έγινε viral

Γιώργος Γεροντιδάκης: Τον γνωστό ηθοποιό, που έκανε την εμφάνιση του πριν λίγο καιρό στην δραματική σειρά του ALPHA, «Σασμός» κάπου τον έχουμε ξαναδεί. Και δεν μιλάμε φυσικά για τις Άγριες Μέλισσες που τελείωσε τον περασμένο Ιόυνιο, όπου υποδυόταν τον Μελέτη αλλά για κάπου πολύ πίσω. Πάμε να θυμηθούμε…

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η παιδική ηλικία και ο χώρος της τέχνης από 10 χρονών

Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ κατάγεται από τα Χανιά. Σε ηλικία 9 ετών επιλέχτηκε από το σκηνοθέτη Κώστα Καπάκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint» που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1999, ενώ απέσπασε αρκετά βραβεία και καλές κριτικές τον επόμενο χρόνο. Εκεί υποδύθηκε τον 11χρονο πρωταγωνιστή της ταινίας, Στέφανο Καρούζο, με την ερμηνεία του ρόλου σε μεγαλύτερη ηλικία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Χωραφάς. Μετά την συμμετοχή του στην ταινία συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας εντάχθηκε στο καστ της καθημερινής σειράς της ΕΤ1, «Στα φτερά του έρωτα» όπου παρέμεινε μέχρι και το 2003. Παράλληλα τη σεζόν 2001-2002, έπαιξε μαζί με τη Θέμιδα Μπαζάκα και τον Στέλιο Μάινα στην κοινωνική σειρά «Οι γυναίκες της ζωής της» στην ΕΤ1. Το 2004, εμφανίστηκε στη δραματική σειρά «Απόσταση αναπνοής». Από το 2004 μέχρι το 2007 ήταν μέρος του καστ της καθημερινής σειράς της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση «Βέρα στο δεξί» στο Mega Channel, υποδυόμενος τον έφηβο Διονύση Καλπακλή, τηλεοπτικό γιο του Παύλου Κοντογιαννίδη για τρεις σεζόν. Το 2008, πρωταγωνίστησε μαζί με την Νένα Μεντή στο επεισόδιο “Η Πεθερά Δυτικών Προαστίων” στη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Από το 2008 μέχρι το 2010 συμμετείχε στην αστυνομική κωμική σειρά «L.A.P.D.» ενώ παράλληλα έπαιζε και στις σειρές «Το σόι μου μέσα» και «Ιατρικό Απόρρητο». Το 2010, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Η Οικογένεια Βλάπτει».

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο ρόλος του στο Σασμό και η αποθέωση στο Twitter

Παρουσιάστηκε λοιπόν, το νέο πρόσωπο που είδαμε να μπαίνει για πρώτη φορά στον “Σασμό“.

Σε πρόσφατο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς είδαμε έναν νέο χαρακτήρα να κάνει την είσοδό του. Ο λόγος για τον Λευτέρη Ορφανό, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης και είχε μια επεισοδιακή συνάντηση με την Θοδώρα (Δανάη Παππά).

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μόνο κάποια πλάνα στο τέλος του επεισοδίου και έτσι σήμερα η τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να τον δουν να εμφανίζεται κανονικά και να συστήνεται.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έγραφαν στο twitter ότι ανυπομονούσαν να δουν την εμφάνισή του ενώ όταν αυτό έγινε…. τα tweets έπεσαν βροχή.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η προσωπική ζωή και οι φήμες για γάμο

Ο γνωστός ηθοποιός, δε συνηθίζει να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, παρ’ όλα αυτά, έχει δηλώσει πως δεν είναι μόνος.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO!, είπε πως: “Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση. Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά”.

Πρόσφατα μάλιστα,διέψευσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί και μάλιστα κρυφά την εκλεκτή της καρδιάς του την περασμένη Άνοιξη.

“Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο” δήλωσε στο queen ο γνωστός ηθοποιός, προσθέτοντας πως μετά το τέλος των “Άγριων Μελισσών” ετοιμάζεται για διακοπές μαζί με την σύντροφό του, αρχικά στην Αστυπάλαια όπου διατηρεί μαγαζί ο πατέρας του και αργότερα σε κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, η σύντροφός του τηλεοπτικού “Μελέτη”, Ασπα Κωνσταντοπούλου, είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις μεταμορφώσεις των ηρώων της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, η οποία πριν από μερικές ημέρες έριξε αυλαία μετά από τρία χρόνια.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Είχαμε έναν τώρα έχουμε.. δυο

Ένας Γιώργος Γεροντιδάκης δεν είναι αρκετός, έτσι βρέθηκε και δεύτερος που ακούσει στο όνομα Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, είναι κατά βάση θεατρικός ηθοποιός, και πλέον συμπεριλαμβάνεται στο καστ της περσινής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Ίδια μαλλιά, ίδιο μουστάκι και ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρήκε τον σωσία του…

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του