Όταν Είδαμε το Μωρό τους να Πέφτει στην Πισίνα, Μείναμε Άφωνοι! Αλλά Αυτό που Έγινε στη Συνέχεια, Μας Σόκαρε Ακόμα Περισσότερο…

Η ασφάλεια μέσα στο νερό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μαθαίνουμε στα παιδιά μας. Όσο και να προσπαθούμε να επιβλέπουμε τα παιδιά μας κοντά στο νερό, δεν μπορούμε πάντα να είμαστε εκεί, και θέλουμε να είναι πάντα ασφαλή, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.

Όταν ξεκινάει το βίντεο, το μωρό κοριτσάκι κάθεται σε ένα σκαλοπάτι της πισίνας. Κάποια γυναίκα την δελεάζει να πιάσει ένα πλαστικό σανδάλι. Καθώς προσπαθεί να το πιάσει, το μωρό πέφτει μπρούμυτα στο νερό. Όσοι κάθονται από κοντά δεν φαίνεται να ανησυχούν καθόλου, και δεν κάνουν καμία κίνηση να την βοηθήσουν. Το μωρό τελικά αναποδογυρίζει και επιπλέει στην πλάτη του!

Το μωρό ενστικτωδώς, κουνάει χέρια και πόδια, και πάντα έχοντας το πρόσωπο πάνω από την επιφάνεια του νερού. Δεν φαίνεται να ενοχλείται, αλλά απολαμβάνει το νερό με ηρεμία. Είναι εκπληκτικό, πως τα μωρά έχουν τέτοιες ενστικτώδεις ικανότητες, και χαίρονται το νερό, μιας και μοιάζει με το περιβάλλον που μεγάλωσαν για 9 μήνες: την κοιλιά της μαμάς τους.

Το βίντεο δείχνει ότι δεν είναι ποτέ νωρίς για τα παιδιά να ξεκινήσουν να μαθαίνουν κολύμπι! Απολαύστε τις ικανότητες της μικρούλας στο κολύμπι και μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους σας!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο