Η Επιστήμη Μίλησε: Ο πιο Όμορφος Άντρας στον Πλανήτη Τελικά Είναι ο…

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομορφιά δεν έχει πρότυπα, αλλά θα συμφωνήσουμε με την παρακάτω έρευνα, ότι είναι αδύνατον να ξεκολλήσουμε το βλέμμα μας από τους παρακάτω 10 διάσημους άντρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι δεν μπήκαν στην πρώτη τριάδα, είναι επίσης άξιοι σημασίας: τα ατομικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν «ιδανικά» σύμφωνα με την αξιολόγηση (π.χ. ο Γκόσλινγκ βρίσκεται στην 8η θέση, αλλά η μύτη του θεωρείται η ιδανική).

10. Τζέιμι Φοξ (85,46%)

9. Ζέιν Μαλίκ (86,5%)

8. Ράιαν Γκόσλινγκ (87,48%)

7. Ίντρις Έλμπα (87,93%)

6. Γουίλ Σμιθ (88,88%)

5. Ντέιβιντ Μπέκαμ (88,96%)

4. Χάρι Στάιλς (89,63%)

3. Μπράντ Πιτ (90,51%)

2. Μπράντλεϊ Κούπερ (91,8%)

1. Τζορτζ Κλούνεϊ (91,86%)

Το πιο όμορφο πρόσωπο κατέχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο διάσημος ηθοποιός συνεχώς καταλαμβάνει κάποια θέση στην κατάταξη των πιο ωραίων ανδρών του πλανήτη, και τώρα επιβεβαιώνεται και από επιστημονική έρευνα. Σύμφωνα με τη θεωρία της «χρυσής τομής», ο 56χρονος ηθοποιός έχει ιδανικές αναλογίες κατά 91,86%.

Μπόνους: Πώς να υπολογίσετε τον συντελεστή έλξης

Πάρτε μια φωτογραφία του προσώπου σας: μη χαμογελάτε και κοιτάξτε απευθείας στην κάμερα, απομακρύνετε τα μαλλιά από το πρόσωπό σας. Εκτυπώστε την εικόνα σε ένα φύλλο Α4 και κάντε τους υπολογισμούς (όσο πιο κοντά στις αναλογίες του προσώπου με τον αριθμό 1,618, τόσο πιο όμορφο θεωρείται):

  • Μύτη: μετρήστε το μήκος από το ευρύτερο σημείο στη μέση των φρυδιών, και διαιρέστε με το πλάτος της μύτης στο ευρύτερο σημείο της. Αν η τιμή είναι 1,618, τότε έχετε την τέλεια μύτη.
  • Χείλη: μετρήστε το μήκος των χειλιών και διαιρέστε το με το πλάτος της μύτης. Τα τέλεια χείλη έχουν τιμή 1,618.
  • Το τέλειο σχήμα του προσώπου: Διαιρέστε το πρόσωπο σε 3 μέρη: από τη γραμμή των μαλλιών ως τα φρύδια, από τα φρύδια ως τη βάση της μύτης και από τη βάση της μύτης έως το πηγούνι. Όλα τα μέρη πρέπει να είναι ίσου μήκους.

Credit: Adme

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο