Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

Η Collette Divitto, αφού τελείωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε μάταια όπως αποδείχθηκε να αναζητά εργασία δίνοντας συνεντεύξεις όπως όλοι οι άνθρωποι. Βίωσε όμως έναν απίστευτο ρατσισμό σε κάθε της συνέντευξη καθώς όλοι την απέρριπταν επειδή έχει σύνδρομο Down.

Η ιστορία της Collette

Αφού λοιπόν δεν μπορούσε να βρει δουλειά, αποφάσισε να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της και με τη βοήθεια της αδερφής και της μητέρας της, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση που τώρα πλέον αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια!

Πριν από 5 χρόνια, τελειοποίησε μια συνταγή με κουλουράκια και άρχισε να τα πουλάει στο κατάστημά της που ονομάζεται «Colletey’s Cookies». Πολύ γρήγορα τα κουλουράκια της έγιναν τόσο διάσημα που το κατάστημα της εξελίχθηκε σε αλυσίδα, με μαγαζιά σε όλη την Αμερική.

Ποιο είναι το αγαπημένο της κομμάτι στη δουλειά της; Το ότι δίνει εργασιακές ευκαιρίας σε ανθρώπους ΑμεΑ, οι οποίοι αποτελούν το 50% του προσωπικού της. «Αποφάσισα να δημιουργήσω θέσεις για ανθρώπους με αναπηρίες. Μην αφήνετε τους άλλους να σας απογοητεύουν», παρακινεί, «και μην εγκαταλείπετε την καριέρα και τα όνειρά σας γιατί όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο

Η ηλικία είναι ένα νούμερο: Η Μαρίνα Τσιντικίδου είναι 47 ετών και βάζει κάτω 20αρες