Αυτό το λαστιχάκι παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!

Ballet dancer tying hair in bun in studio

Πολλά κορίτσια και νεαρές γυναίκες φοράνε στους καρπούς τους λαστιχάκια, που ανά πάσα στιγμή θα το χρειαστούν για να μαζέψουν τα μαλλιά τους. Πλένονται από καιρό σε καιρό, αλλά βλέποντας το παρακάτω προειδοποιητικό βίντεο, μάλλον όχι αρκετά !!

Στο παρακάτω βίντεο είναι η ιστορία της Όντρεϊ Κοπ, που έζησε κάτι πραγματικά τρομακτικό. Φορούσε ένα γκλίτερ λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό της, όπως έκανε πάντα, όταν δεν το χρησιμοποιούσε στα μαλλιά της. Αρχικά παρατήρησε ένα κόκκινο σημάδι στον καρπό της, και η πρώτη σκέψη της ήταν δάγκωμα αράχνης. Συνέχισε να γίνεται περισσότερο ερεθισμένο και επώδυνο και σύντομα επισκέφτηκε γιατρό.

Το λαστιχάκι μαλλιών είχε μαζέψει βακτήρια, ίσως εν μέρει εξαιτίας της γυαλιστερής του υφής, το οποίο προκάλεσε μια πραγματικά βαθιά λοίμωξη. Αν είχε αφεθεί χωρίς θεραπεία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε σήψη, που θα ήταν απειλητικό για την ζωή της. Ο γιατρός αρχικά της χορήγησε ένα αντιβιοτικό, αλλά η μόλυνση επιδεινώθηκε, και τελικά απαιτούσε επείγουσα χειρουργική επέμβαση! Η χειρουργική τομή και παροχέτευση έγιναν για να αφαιρεθεί το απόστημα, που ήταν γεμάτο με πύον.

Τα βακτήρια από τα μαλλιά της Όντρεϊ εισχώρησαν κάτω από το δέρμα της, στους πόρους της και τους θύλακες των τριχών. Στην πραγματικότητα, είχε τρεις τύπους λοίμωξης από τρία διαφορετικά βακτήρια: σταφυλόκοκκο, gram-αρνητικό και στρεπτόκοκκο.

Η ίδια και ο γιατρός της θεώρησαν ότι ήταν σημαντικό να το μοιραστούν δημόσια στο Facebook. Κανείς δεν είχε ιδέα, ότι μια τέτοια απλή πράξη, όπως το να βάλεις λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό, θα μπορούσε να έχει τέτοιες συνέπειες για την υγεία. Σιγουρευτείτε ότι πλένετε τακτικά τα λαστιχάκια μαλλιών και δεν τα φοράτε στους καρπούς.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και μοιραστείτε την ιστορία της Όντρεϊ με τους φίλους σας στο Facebook για αυτή την δυνητικά επικίνδυνη ενέργεια.

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο