16 Καθημερινά Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με Χοντρή τρίχα.

Πυκνά, κατσαρά και ατίθασα μαλλιά. Αν ανήκετε σε μία από αυτές τις κατηγορίες ή σε όλες σημαίνει ότι από μικρή ηλικία έχετε διαφορετική αντίληψη για τον χρόνο. Με άλλα λόγια, το να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται ανθρώπινα/στυλιζαρισμένα παίρνει άπειρο χρόνο και όλα καταστρέφονται αν βρέξει, έχει δυνατό αέρα ή από οποιονδήποτε απρόοπτο άλλο παράγοντα.

Κάτι που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι όσοι έχουν σγουρά ή πυκνά μαλλιά μοιράζονται τις ίδιες δυσκολίες. Αναβιώνουμε ιστορίες τρόμου, παραπονιόμαστε ο ένας στον άλλον, δίνουμε συμβουλές και γιατροσόφια και σίγουρα αντιμετωπίζουμε περισσότερη πίεση από όσους έχουν λεπτή τρίχα.

Συγκεντρώσαμε όλες τις καταστάσεις που μας δυσκολεύουν τη ζωή τα μαλλιά μας σε μία λίστα. Συμφωνείτε με κάποιες καταστάσεις; Αν ναι, αφήστε μας τα σχόλιά σας!

1. Αν βουρτσίσεις τα μαλλιά όσο είναι στεγνά…θα καταλήξεις να μισείς τον εαυτό σου.

2. Να κάνεις ντους και λούσιμο σε ξένο σπίτι. Απλά δε καταλαβαίνουν τι βάσανο είναι για σας και τα μαλλιά σας.

3. Έχετε βαρεθεί να ακούτε συμβουλές πως να φτιάχνετε τα μαλλιά σας.

4. Οι άλλοι απλά δε καταλαβαίνουν το χρόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε τα μαλλιά σας.

5. Η κατάσταση με την αλογοουρά. Όταν επιτέλους φτάνει η στιγμή να βγάλετε το λαστιχάκι μαλλιών, και αυτά μένουν στην ίδια θέση!

6. Το στιλιζάρισμα μαλλιών το πρωί απλά δεν είναι επιλογή σας. Εκτός αν πρέπει να σηκωθείτε από τα χαράματα!

7. Και υπάρχουν και ολόκληρα βράδια που περνάτε φτιάχνοντας τα μαλλιά σας! Οι άλλοι νομίζουν ότι υπερβάλλουμε ή λέμε ψέμματα. Αλλά στην πραγματικότητα, μας παίρνει τόση ώρα.

8. Το να πάτε στη παραλία είναι πρόβλημα. Τα μαλλιά σας δε στεγνώνουν με αυτό το όμορφο τρόπο όπως στους άλλους. Τα μαλλιά σας φριζάρουν και όλοι σας ρωτάνε γιατί δε βουτάτε στο νερό.

9. Δε πάτε πουθενά που θα έχει νερό ή υγρασία. Αν υπάρχει βρύση, ποτιστικό, βροχή, ιδρώτας ή οποιαδήποτε υγρασία, το άτομο με τα πυκνά και ατίθασα μαλλιά γίνεται άμεσα το πιο μη ελκυστικό άτομο στο χώρο!

10. Η υγρασία είναι η χειρότερη, καταστρέφει καταστάσεις και γενικά τα πάντα!

11. Δεν υπάρχει περίπτωση τα λαστιχάκια μαλλιών να τυλιχτούν 3 φορές. Στις 2 φορές είναι όμως χαλαρά!

12. Έχετε δοκιμάσει μια μικρή περιουσία σε προϊόντα μαλλιών και συνεχίζετε να ψάχνετε το ιδανικό προϊόν που θα τιθασεύσει τα μαλλιά σας. Πράγμα που δε συμβαίνει ποτέ.

13. Προετοιμασία για ταξίδι. Όσο μικρό και αν είναι το ταξίδι, αν το λούσιμο είναι επιτακτικό, τότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε όλη τη προίκα των μαλλιών σας μαζί.

14. Η κομμώτρια σε έχει μισήσει τουλάχιστον μία φορά. Είτε επειδή δε την έχεις προειδοποιήσει ότι χρειάζεται παραπάνω χρόνο ή σε βαριούνται στο τέλος.

15. Αυτά τα χαριτωμένα βιντεάκια με χτενίσματα μαλλιών; Δε τα κάνετε ποτέ!

16. Τέλος, γνωρίζοντας ότι ο αγαπημένος σας κάποια στιγμή θα δει πως είναι τα πραγματικά μαλλιά σας, ένα πράγμα σημαίνει: Ρομαντισμός=νεκρός.

Credit: diply.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο