10 Τύποι Αντρών που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ξετρελαίνουν τις Γυναίκες

Υπάρχει μια ερώτηση που όλοι οι άντρες του κόσμου προσπαθούν να απαντήσουν. Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; Παρά τα όσα λέγονται, είναι πιθανό να βρεθεί μια απλή απάντηση σε αυτό το αιώνιο ερώτημα.

Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με 10 πράγματα που οι γυναίκες περιμένουν από τους άντρες. Μην παραλείψετε το τελευταίο – το μεγαλύτερο μυστικό για να σαγηνέψετε μια γυναίκα βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

10. Αυθόρμητος

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περνάτε κάθε Σαββατοκύριακο σε διαφορετική χώρα ή ότι κάθε βράδυ πρέπει να της κάνετε καντάδα. Ακόμα και μια μπανιέρα γεμάτη σαμπάνια είναι υπερβολή.

Δείξτε αυθορμητισμό στα απλά πράγματα. Ζητήστε της να χορέψετε ενώ κάνετε έναν περίπατο ή γράψτε της ένα αναπάντεχο μήνυμα. Στις κοπέλες αρέσει να μαντεύουν την συνέχεια.

9. Επίμονος

Όταν λέει «όχι», δεν εννοεί «όχι». Ωστόσο, δεν σημαίνει ούτε «ναι» ή «ίσως». Μερικές φορές τα λόγια μιας γυναίκας δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως. Όχι όμως επειδή δεν καταλαβαίνουν τι θέλουν – ακριβώς το αντίθετο. Αυτό που θέλουν είναι έναν άντρα που θα δείξει επιμονή και θα αποδείξει ότι το «ναι» είναι η μόνη πιθανή απάντηση στην πρόταση του.

8. Να εμπνέει

Μια γυναίκα είναι έτοιμη θα αφοσιωθεί πλήρως και να στηρίξει αυτόν που αγαπά. Έτσι, έχει το δικαίωμα να περιμένει και από εκείνον το ίδιο. Ό,τι κι αν κάνει μια γυναίκα, είναι σημαντικό να δείχνετε ενδιαφέρον για την ζωή της. Ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός;

Άνοιξε δική της επιχείρηση; Θα τρέξει μαραθώνιο; Οι πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της θα διπλασιαστούν, αν επαναλαμβάνετε συνεχώς μια φράση: «Πιστεύω σε σένα».

7. Να σκέφτεται τους άλλους

Αν πιστεύετε πραγματικά ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο διαμάντια, ακριβά κοσμήματα και ταξίδια στην άκρη του κόσμου, ξεχάστε το αμέσως. Ένα μικρό δώρο που δείχνει ότι την σκέφτεστε θα κάνει την καρδιά της να χτυπά πιο δυνατά. Απλά ακούστε με προσοχή τι έχει να πει.

Αργά ή γρήγορα θα καταλάβετε ότι της αρέσουν τα λουλούδια, ότι ονειρευόταν να αποκτήσει ένα πιάνο από μικρή ή ότι τρελαίνεται για τα βιβλία κάποιου συγγραφέα. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε.

6. Να έχει καλή αίσθηση του χιούμορ

Κάποιος είχε πει μάλλον αστειευόμενος ότι στις γυναίκες αρέσουν οι σοβαροί. Και όσοι δεν έχουν χιούμορ το πίστεψαν. Ωστόσο, οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το γέλιο είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αφροδισιακά.

Γι’αυτό αστειευτείτε πιο συχνά, αλλά να θυμάστε τα πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να αστειεύεστε, όπως τα ρούχα, τα μαλλιά και η οικογένεια της.

5. Περιποιητικός και στοργικός

Μην το παρακάνετε. Μην την κυνηγάτε, μην την καλείτε 100 φορές τη μέρα και μην στέλνετε ένα εκατομμύριο μηνύματα. Λίγες απλές και ειλικρινείς ερωτήσεις θα της δείξουν ότι νοιάζεστε. Μην ξεχνάτε να την ρωτήσετε πώς ήταν η μέρα της, πώς νιώθει, τι θέλει και τι σκέφτεται. Οι γυναίκες χρειάζονται αυτές τις ερωτήσεις όπως τον αέρα.

4. Θετικός

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ένας άντρας και μια γυναίκα που είναι ζευγάρι μοιάζουν με συγκοινωνούντα δοχεία. Αν ένας από αυτούς είναι γεμάτος θετική σκέψη, σύντομα θα συμβεί το ίδιο και στον άλλο.

Μια σταθερή καλή διάθεση είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Απλά χαμογελάστε πιο συχνά, μοιραστείτε μαζί της θετικά συναισθήματα και θα δείτε το αποτέλεσμα.

3. Υποστηρικτικός

Φυσικά, μερικές φορές περνάμε δύσκολες μέρες και θέλουμε να τα παρατήσουμε όλα, να βάλουμε το μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι και να κλαίμε όλη τη μέρα.

Ωστόσο, η επιστήμη λέει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ευαίσθητες από την φύση τους και βιώνουν στεναχώρια, μελαγχολία ή κατάθλιψη πιο συχνά από τους άντρες. Γι’αυτό και αυτές τις στιγμές θέλουν έναν ώμο για να κλάψουν και να τους πει ότι όλα θα πάνε καλά.

2. Ειλικρινής

Είναι τόσο προφανές που ίσως δεν χρειαζόταν να αναφερθεί. Ωστόσο, μην υποτιμάτε το πόσο απαιτούν οι γυναίκες ειλικρίνεια από τους άντρες. Αν θέλετε να περάσετε το βράδυ με φίλους και όχι με εκείνη, πείτε το.

Μην σκαρφίζεστε ηλίθιες δικαιολογίες ότι έχετε πολλή δουλειά. Όλες οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα, όσο ασήμαντο κι αν είναι. Πάντα να λέτε την αλήθεια.

1. Να δείχνει σεβασμό

Αν ακόμη θεωρείτε τις γυναίκες αδύναμες, τότε δεν ξέρετε τίποτα για εκείνες και αυτή η συμβουλή είναι για εσάς. Οι γυναίκες μπορούν να δημιουργήσουν όμορφα πράγματα και να εμπνεύσουν. Σκέφτονται φανταστικές ιδέες και τις πραγματοποιούν.

Μπορούν να κάνουν τους άντρες ευτυχισμένους. Οι γυναίκες γνωρίζουν την αξία τους και περιμένουν το ίδιο και από εσάς. Μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε συχνά πόσο την εκτιμάτε και πόσα σημαίνει για εσάς. Θα δείτε την ευτυχία να σας πλησιάζει.

Αλλά το κυριότερο είναι…

Στην τελική δεν έχει σημασία η εμφάνιση ή το αυτοκίνητο. Το κυριότερο είναι πώς κάνετε μια γυναίκα να αισθάνεται γύρω σας.

Credit: brightside.me

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο