Χρήσιμο για όλους τους Γονείς: Δείτε ΠΩΣ θα Κάνετε το Μωρό σας να Σταματήσει να Κλαίει με ΑΥΤΗΝ την απλή Κίνηση!

Τα μωρά όταν δυσανασχετούν έχουν έναν αγαπημένο τρόπο έκφρασης, και αυτό φυσικά είναι με το κλάμα! Οι περισσότεροι νέοι γονείς δυσκολεύονται να διαχεριστούν αυτή τη κατάσταση, και πολλές φορές νιώθουν αβοήθητοι και ψάχνουν για τρόπους να σταματήσουν το κλάμα. 

Η σωστή τεχνική για την ανακούφιση του μωρού δεν είναι πάντα εύκολη, και η τεχνική που σας προτείνουμε είναι ταυτόχρονα απλή και αποτελεσματική. Τα ποδαράκια του μωρού όχι μόνο είναι αξιολάτρευτα, αλλά είναι και το κλειδί για να σταματήσει το μωρό να κλαίει.

Η ρεφλεξολογία ανακουφίζει τον πόνο, προωθεί τη καλή λειτουργία των οργάνων, και διατηρεί τη γενική υγεία του σώματος με την εφαρμογή πίεσης σε διάφορα σημεία στα πόδια, τα χέρια ή τα αυτιά. Κάνοντας απαλό μασάζ σε διαφορετικά σημεία στο πόδια του μωρού, μπορείτε να ανακουφίσετε το παιδί σας, να σταματήσει τα δάκρυα, και να διατηρήσετε τη λογική σας!

Βγάζει δόντια;
Αν το μωρό σας βγάζει δοντάκια, ή έχει πόνο από λοίμωξη στο αυτί, κάντε ένα απαλό μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών.

Φτέρνισμα και δύσπνοια
Αν το μωρό έχει κρυολόγημα ή βήχα, τότε κάντε απαλό κυκλικό μασάζ στη περιοχή κάτω από τα δάχτυλα των ποδιών.

Πόνος στη κοιλιά
Η αψίδα του ποδιού συνδέεται άμεσα με τη κοιλιακή χώρα και μπορεί να ανακουφίσου τους πόνους στη κοιλιά. Αν το μωρό σας υποφέρει από δυσκοιλιότητα ή φούσκωμα, πιέστε ελαφρώς την αψίδα των ποδιών, κάνοντας απαλό μασάζ.

Μύτη που τρέχει ή ρινικά προβλήματα
Αν τρέχει η μύτη του μωρού σας ή έχει σχετικά ρινικά προβλήματα, όπως μπουκωμένη μύτη, τότε εφαρμόστε πίεση στο κέντρο των δαχτύλων των ποδιών. Αυτό δε θα θεραπεύσει το πρόβλημα, αλλά θα καταπραΰνει τα συμπτώματα.

Δείτε την εφαρμογή της ρεφλεξολογίας στην πράξη: 

Credit: Healtheternally

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο