Ο τρόπος που αγκαλιάζετε τον σύντροφό σας αποκαλύπτει πολλά!

Εσείς πως αγκαλιάζετε τον σύντροφό σας; Αυτή η τόσο αυθόρμητη κίνηση μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη σχέση σας!

Αν αγκαλιάζεις τον σύντροφό σου και βάζεις το χέρι σου στην τσέπη του παντελονιού του, αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά χαλαρή και άνετη μαζί του. Αισθάνεσαι ασφαλής.

Αν προτιμάς να διατηρείς οπτική επαφή όσο τον αγκαλιάζεις, νιώθεις ότι έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου και προσπαθείς να συνδεθείς ακόμη περισσότερο μαζί του.

Η αγκαλιά της παρακάτω φωτογραφίας σημαίνει πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Δεν είναι απαραίτητα μια αγκαλιά που κάνουμε μόνο στον σύντροφό μας καθώς μπορεί να είναι και κάποιος φίλος.

Αν ακουμπάς την μέση ή την πλάτη του, του δίνεις την αίσθηση της συντροφικότητας.

Αν τον αγκαλιάζεις από πίσω και τυλίγεις τα χέρια σου στη μέση του, είσαι προστατευτική. Ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις ασφάλεια και άνεση ανά πάσα στιγμή.

Με ένα ελαφρύ τρίψιμο στην πλάτη, ουσιαστικά του λες ότι όλα θα πάνε καλά. Είσαι πρόθυμη να ανοιχτείς για τα προβλήματά σου αλλά και να ακούσεις τον άλλον.

Αν αγκαλιάζεστε και λικνίζεστε αργά, είστε πραγματικά ερωτευμένοι. Είναι το πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις ζωντανή.

Μια σφιχτή αγκαλιά χωρίς όμως να γίνεται ασφικτική σημαίνει ότι τον αγαπάς τόσο πολύ που η σκέψη και μόνο να τον αποχωριστείς σου προκαλεί πόνο.

Αν αγκαλιάζεις κάποιον αλλά κρατάς τις αποστάσεις σου, ειδικά στο κάτω μέρος του σώματος, αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι βέβαιη για το αν τον εμπιστεύεσαι ή όχι.

Credits: Witty Feed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο