Οι εξυπνότερες ιδέες για φάρσες από γονείς σε παιδιά ενόψει πρωταπριλιάς

Μήπως το παιδί σας κάνει συνέχεια αστεία εις βάρος σας; Τότε ήρθε η στιγμή να το ανταποδώσετε, γιορτάζοντας την Πρωταπριλιά με τα παρακάτω κόλπα.

Τηλεόραση τέλος
Βγάλτε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο και όταν το μικρό σας θελήσει να δει τα αγαπημένα του κινούμενα σχέδια και σας ρωτήσει τι συμβαίνει, κάντε απλά την ανήξερη!

Νυχτοπερπατήματα
Περιμένετε μέχρι τα παιδιά σας να κοιμηθούν. Στη συνέχεια μεταφέρετε το ένα στο κρεβάτι του άλλου. Όταν ξυπνήσουν τραβήξτε φωτογραφίες με την έκπληξη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Ένα κρύο πρωινό
Αφού έχουν πάει στα κρεβάτια τους, τοποθετήστε ένα μπολ με δημητριακά και γάλα στην κατάψυξη. Το πρωί παρακολουθήστε τις αντιδράσεις τους. Είναι βέβαιο ότι θα είναι ελαφρώς απογοητευμένοι.

Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά!
Αγοράστε ρούχα σε μεγάλο μέγεθος για το μικρό σας, έτσι ώστε όταν θα τα βάλει το επόμενο πρωί, θα νομίζει ότι έχει συρρικνωθεί. Δεδομένου ότι το παιδί θα μεγαλώσει, τα ρούχα αυτά δεν θα είναι σπατάλη χρημάτων.

«Μαγικά δημητριακά»
Τοποθετήστε μερικές σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής στο μπολ με τα δημητριακά τους και στη συνέχεια προσθέστε τα αγαπημένα τους δημητριακά. Όταν ρίξετε το γάλα, θα εμφανιστεί ένα «τρελό» χρώμα.

Μαμά, πού είναι το κέτσαπ;
Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε χοτ ντογκ ή χάμπουργκερ για τα παιδιά τότε μπερδέψτε όλα τα καρυκεύματα μεταξύ τους.

Μαμά, μεγάλωσα απότομα!
Βάλτε μέσα στα παπούτσια των παιδιών σας πάτους ή χαρτί υγείας τόσο ώστε μόλις πάνε να τα βάλουν να μην τους χωράνε.

Ένα διαφορετικό Oreo
Ξύστε λίγη από την κρέμα του Oreo και απλώστε ένα λεπτό στρώμα οδοντόκρεμας επάνω στο μπισκότο. Αυτό το επιδόρπιο δεν θα σας το ξαναζητήσουν ποτέ!

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο