Με ποιο τρόπο να χάσετε γρήγορα 5 κιλά

Η Άνοιξη έχει έρθει για τα καλά και εσείς έχετε κάνει ήδη οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν γεμίσει ανοιξιάτικα ρούχα. Φλερτάρετε με τις νέες τάσεις της μόδας και περιμένετε πως και πως να τις φορέσετε. Το μόνο που κάνει το όνειρο σας να μοιάζει λίγο με «εφιάλτη» είναι αυτά τα 4-5 επιπλέον κιλά που έχουν κάτσει πάνω σας εδώ και καιρό.

Αφού, λοιπόν, θέλετε μία μικρή μείωση βάρους, δε χρειάζεται να κάνετε αυστηρές και στερητικές δίαιτες. Φτάνουν μόνο μερικές αλλαγές και θα φτάσετε εύκολα στο στόχο σας.

Αλλαγή Νο 1

Όταν μιλάτε για πλούσιο και καλό πρωινό δεν πρέπει το μυαλό σας να πηγαίνει σε ψωμιά, μπαγκέτες και λαχταριστά κρουασάν. Η καθιστική ζωή δε θα σας βοηθήσει να κάψετε τις θερμίδες τους εύκολα. Αυτό γινόταν παλιά, που οι άνθρωποι ήταν διαρκών εν κινήσει και το πρωινό αυτό κρινόταν άκρως απαραίτητο. Εσείς πάλι επιλέξτε 2-3 φρυγανιές με λίγο τυρί άπαχο ή βούτυρο με μέλι.

Αλλαγή Νο 2

Μην ξεχνάτε 2-4 ώρες μετά το πρωινό σας να πάρετε το… σνακ σας. Ο ειδικός συστήνει ανεπιφύλακτα ένα φρούτο (μήλο, αχλάδι, μανταρίνι). Θα διώξει το αίσθημα της πείνας μέχρι το επόμενο γεύμα σας και φυσικά θα σας γεμίσει με… βιταμίνες.

Αλλαγή Νο 3

Το μεσημεριανό σας γεύμα από εδώ και πέρα πρέπει να διέπεται από έναν και μόνο κανόνα. Δεν πρέπει να τρώτε σε συνεχόμενη βάση όσπρια-ζυμαρικά-ρύζι-πατάτα- σφολιάτα. Τα συγκεκριμένα φαγητά ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τα μαγειρέψετε, θέλουν αρκετές ώρες να μεταβολισθούν, οπότε η πρόσληψή τους θα πρέπει να είναι μέρα παρά μέρα.

Αλλαγή Νο 4

Είναι γνωστόν, πως το βραδινό είναι η αδυναμία πολλών γυναικών. Η ποσότητά του πρέπει να είναι αισθητά μικρότερη από αυτή του μεσημεριανού. Επίσης, μείνετε μακριά από το ψυγείο δύο ώρες πριν από τον ύπνο. Προτιμήστε τροφές με λίγες θερμίδες και κυρίως ελαφριές.

Όσο για τα γλυκά, είναι αυτονόητο πως πρέπει να μειωθούν κατά το μέγιστο δυνατόν.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο