Εμφάνιση ΣΟΚ από την Τζένιφερ Άνιστον. Προσέξτε το Παντελόνι της και θα καταλάβετε!

Πάθαμε πλάκα: Είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Jennifer Aniston, Δείτε την πιο αδύνατη από ποτέ…! Έχει χάσει τόσα κιλά που της πέφτει το τζιν.

Στην αρχή του μήνα βγήκε η φήμη ότι η Jennifer Aniston ήταν έγκυος ενώ βρισκόταν για διακοπές στις Μπαχάμες με τον άντρα της Justin Theroux. Ο αντιπρόσωπος της δήλωσε ότι η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη από το φαγητό.

Από τότε έχει αρχίσει να αδυνατίζει. Την Τετάρτη κυκλοφόρησε στο SoHo για ψώνια και το τζιν της ήταν έτοιμο να της πέσει.

Δεν υπήρχε σημάδι εγκυμοσύνης και φαινόταν να τραβάει συνεχώς προς τα πάνω το λευκό της τζιν.

Η Aniston φορούσε ένα ζευγάρι μπεζ πλατφόρμες, λευκό τζιν, μαύρο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, κρατούσε μια μαύρη τσάντα Tom Ford και φορούσε γυαλιά τύπου aviator και άλλα χρυσά αξεσουάρ.

Κρατούσε επίσης ένα μπουκάλι Smart Water το οποίο και εκπροσωπεί.

Ήταν φανερά μαυρισμένη αν και βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στην Νέα Υόρκη, όπου μένει σε ένα μεγάλο διαμέρισμα με τον σύντροφο της, Justin.

Η Aniston δεν έχει κάνει ακόμη καμία δημόσια δήλωση για την εγκυμοσύνη της. Ένας φίλος του ζευγαριού όμως είπε ότι το ζευγάρι είναι εκστασιασμένο που θα αποκτήσει παιδί. Αν και το νέο του ήρθε σε μια άσχημη περίοδο, τον Μάιο όταν η ηθοποιός έχασε την μητέρα της, την μετέτρεψε στην καλύτερη εποχή της.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο