Δείτε την Αντίδραση αυτού του Πατέρα, όταν ο Γιος του τού ζήτησε μια… Κούκλα!

Όλοι οι πατεράδες εύχονται να αποκτήσουν ένα γιο, επειδή τους βλέπουν σαν μια μικρή εκδοχή του εαυτού τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να είναι τόσο αρρενωποί όσο και οι ίδιοι, αν τους μυήσουν από νωρίς στο μπάσκετ, το μπέιζμπολ, το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά όλα αυτά τα στερεότυπα των ανδρών.

Αλλά πως αισθάνεται ένας πατέρας αν ο γιος του δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά; Θα του φώναζε και θα του επέβαλε τη θέλησή του;

Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει ο Mikki Willis και ο γιος του.

Βλέπετε, ο γιος του, Azai Willis, είχε τα γενέθλιά του και έλαβε κάποια δώρα. Ωστόσο, δύο από αυτά ήταν ακριβώς τα ίδια κι έτσι έπρεπε να πάνε στο κατάστημα παιχνιδιών για να το ανταλλάξουν με ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Ο Azai όμως είπε στον πατέρα του ότι ήθελε να πάρει μια κούκλα γοργόνα!

Μόλις ο Mikki αποκάλυψε το παιχνίδι στην κάμερα, ο Azai δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει! Ήταν αξιολάτρευτο!

Η “φυσιολογική” αντίδραση ενός πατέρα σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν να θυμώσει, λέγοντας στον γιο του ότι οι κούκλες είναι μόνο για κοpίτσια, αλλά το μόνο που ένοιαζε τον Mikki ήταν να είναι ευτυχισμένο το παιδί του.

Δεν ήταν απογοητευμένος από τον Azai ούτε θυμωμένος μαζί του και για να τον καθησυχάσει περισσότερο, τον διαβεβαίωσε ότι και ο αδελφός του ήταν εντάξει με αυτό.

Ο Mikki θέλει οι γονείς να αφήσουν τα παιδιά τους να επιλέξουν το πως θέλουν να ζήσουν. Οι γονείς πρέπει να προστατεύουν τα παιδιά τους και να τους παρέχουν εκπαίδευση, στέγη και τροφή, αλλά το να διαλέγουν τα παιχνίδια τους δεν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να είναι αυστηροί. Πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά τους να εκφραστούν.

Τα παιδιά θα μεγαλώσουν σωστά εάν έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις προτιμήσεις τους και αυτό θα τους κάνει να αισθάνονται ότι οι γονείς τους δεν ελέγχουν τη ζωή τους.

Credits: Witty Feed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο