Αποφάσισε να ΜΗΝ δώσει ποτέ στην Κόρη της να φάει Ζάχαρη ή Υδατάνθρακες. Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα το Κοριτσάκι!

Η Grace Cooper είναι 13 μηνών και δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή της ζάχαρη ή υδατάνθρακες! Οι περισσότεροι ενήλικες, δεν μπορούν να είναι καν αυστηροί σε μια τόσο αυστηρή δίαιτα, όπως είναι η δική της…

Προφανώς τρώει φρούτα τα οποία περιέχουν φυσικά σάκχαρα, αλλά δεν τρώει τίποτα με προσθήκη ζάχαρης. Η μητέρα της Shan Cooper, είναι μια γνωστή γκουρού γυμναστικής. Όπως και η ίδια, έτσι και η Grace κάνει μια αυστηρή διατροφή που έχει βάση το κρέας και τα λαχανικά.

Οι Coopers επίσης, αποφεύγουν τα βαριά επεξεργασμένα τρόφιμα υπακούοντας σε μια φυσική διατροφή. Εξαιτίας αυτού, η Grace είναι μια ευτυχισμένη και υγιής όμορφη, μικρή κοπέλα!

Η Shan έχει δηλώσει δημόσια, ότι όταν η κόρη της μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί να καταλάβει τι της αρέσει και τι δεν της αρέσει, δεν πρόκειται να την αναγκάσει να παραμείνει στην αυστηρή διατροφή. Απλώς θέλει να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για τη μελλοντική υγεία του μωρού της.

«Θα μεγαλώσει και θα πηγαίνει σε παιδικά πάρτι. Εκεί, θα τρώει ότι υπάρχει. Ποτέ δεν πρόκειται να της απαγορέψω να φάει», είπε η Shan.

Η Shan επίσης δήλωσε, ότι η κόρη της έχει αρρωστήσει μια μόνο φορά στη ζωή της.

Ωστόσο, κάποιοι διαιτολόγοι δεν συνιστούν αυτή την αυστηρή δίαιτα για ένα μικρό παιδί. Ο Rosemary Stanton, εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη σιτηρών από τη διατροφή της Grace. Οι γονείς θα πρέπει να συμβουλεύονται τους παιδίατρους, πριν κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή.

Credit: Goodfullness

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο