Γιάννης Μποσταντζόγλου: “Ο Γεωργούλης είναι γλυκύτατος, σοβαρός επαγγελματίας και πλακατζής”

Στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός και τόνισε πως δεν προσπαθεί να…ξεπλύνει κανέναν με αυτόν τον τρόπο.

Η γνώμη του για το Metoo

Στην υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.Επισημαίνοντας πως το metoo είναι σωστότατο στη βάση του, ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου σημείωσε πως δεν μπορεί να ξέρει τι έχει κάνει ή δεν έχει κάνει ο Γεωργούλης και ο κάθε Γεωργούλης.Είστε μισό αιώνα ζωής και πλέον στο θέατρο. Πως είδατε όλον αυτό τον καιρό το ελληνικό κίνημα metoo; Προσφάτως “έσκασε” και η καταγγελία για τον Αλέξη Γεωργούλη. Πως το βλέπετε όλο αυτό;

Το metoo στη βάση του είναι σωστότατο. Ξεφτίζει όμως γιατί γίνεται πια σε καθημερινή βάση, βγαίνουν διάφορα πράγματα και δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Καλούμεθα εμείς να σχολιάσουμε και να κρίνουμε την κάθε κατάσταση που βγαίνει. Δεν ξέρω εγώ τι μπορεί να έχει κάνει ή να μην έχει κάνει ο Γεωργούλης ή ο κάθε Γεωργούλης.

Ας αποφασίσουν οι υπεύθυνοι, δηλαδή η Δικαιοσύνη, και μη γινόμαστε εμείς κατήγοροι ή υπέρμαχοι ανθρώπων που τους έχουμε δει ή που τυχαίνει να έχουμε δουλέψει μαζί τους. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και μετά θα πάρουμε θέση. Αλλά εδώ γίνεται πια ένας κανιβαλισμός.

Δηλαδή, επειδή είναι γνωστοί όλοι του χώρου, γίνεται της τρελής. Εγώ έχω ακούσει φήμες για άλλους 100, που εσείς δεν θα έχετε ακούσει. Και σίγουρα υπάρχουν άλλοι 1.100 αλλά βγαίνει πάντα στην επικαιρότητα κάτι κι αρχίζουμε να το σχολιάζουμε.

Η συνέχεια των δηλώσεων

Αφού δεν ξέρω τι έχει συμβεί, πως να εκφέρω γνώμη; Σέβομαι το τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Δεν υπαναχωρώ, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω, είμαι υπέρ του κινήματος metoo εκατό τοις εκατό, αλλά άλλοι θα τα ξεμπλέξουν. Εμείς θα τα ξεμπλέξουμε; Ή θα λέμε καλά λόγια για όποιον συμπαθούμε ή έχουμε συνεργαστεί και την άλλη μέρα θα ακούμε τα εξ αμάξης; Ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη, ας τα ξεσκαρτάρει και μετά εδώ είμαστε. Καλούμαστε εμείς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.

Γιατί; Με τον Αλέξη Γεωργούλη έχουμε συνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια στην ταινία “Φούσκα”. Πάνε πολλά χρόνια αλλά τότε ήταν γλυκύτατος, σοβαρός επαγγελματίας, χαριτωμένος, πλακατζής, ευχάριστος. Τώρα τι να πω; Αν πω μόνο αυτά υπέρ του, θα πουν οι άλλοι: δηλαδή δεν είσαι με το metoo; Θέλεις να… ξεπλύνεις τον Αλέξη; Όχι, δεν θέλω να πω αυτό. Η εμπειρία που έχω είναι αυτή. Ας τα βγάλει πέρα η Δικαιοσύνη.

Μακάρι αυτά να μη γινόντουσαν γιατί κηλιδώνουν την υπόληψη ανθρώπων, καταπιέζουν άλλους αυτές οι καταστάσεις, βρωμίζουν τον δικό μας χώρο τον θεατρικό, λένε όλοι ότι είμαστε ενός φυράματος άνθρωποι. Δεν είμαστε όλοι έτσι, καθένας αφήνει δικό του αποτύπωμα και είναι και εις βάρος και του πολιτισμού γιατί σου λέει; τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Μας χαρακτηρίζουν όλους συλλήβδην χυδαίους, αμόρφωτους, κακοήθεις, κακοποιητές, κλπ. Φυσικά όμως δεν είναι έτσι.

Related posts

“Είχα όγκο στο κρανίο”: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, αποκάλυψε το χειρουργείο που έκανε

Τραγωδία στον Πειραιά: 31χρονος νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Αρχοντικό όπως τους αρμόζει: Αυτό είναι το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία και ο Βασιλιάς