Πάγωσε όλη η Κύπρος όταν μαθεύτηκε: Σε 79χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα ανήκει το κρανίο

Εντοπίστηκε σε ποιον ανήκει το κρανίο στην Πάφο και η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με το κουβάρι της υπόθεσης που ξετυλίγεται.

Εντοπίστηκε σε ποιον ανήκει

Στην Ann Naisbitt, 79 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τις αρχές Απριλίου, ανήκει το κρανίο, που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου. Η ταυτοποίηση έγινε μετά από γενετικές εξετάσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χθες.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, το κρανίο είχε εντοπιστεί σε αγροτική περιοχή, μεταξύ των χωριών Κολώνη και Μαραθούντα, της επαρχίας Πάφου, την περασμένη Κυριακή, 14 Μαΐου.

Τον εντοπισμό του κρανίου ακολούθησαν εξετάσεις, στη γύρω περιοχή, από μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν στην κοίτη παρακείμενου ποταμού, οστά, ενδύματα και άλλα αντικείμενα.Όπως αναφέρεται η Naisbitt, είχε δηλωθεί στην Αστυνομία, ως ελλείπον πρόσωπο, στις 3 Απριλίου 2023, από συγγενικά της πρόσωπα. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 10π.μ.της πιο πάνω ημερομηνίας, είχε αναχωρήσει πεζή, από το σπίτι της στην Πάφο και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»