Γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον: Μου πήρε δαχτυλίδι 13.500€, είναι κούκλος, κιμπάρης & γαλαντόμος – Κελεπούρι ο σύντροφος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που έγινε γνωστή και στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της και στο ριαλιτυ επιβίωσης survivor και σύντροφός της και γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης, φιλοξενήθηκαν από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για τον επικείμενο γάμο τους.

Η εμφάνιση με το νυφικό και ο έρωτας

Αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε για τον μέλλοντα σύζυγό της «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα κι αυτή τη συστολή κι από το τηλέφωνο, όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή, γιατί είναι και γιατρός, δεν είναι από αυτά τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά». Για να προσθέσει «Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, είναι η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα κιόλας, με είπε “βασίλισσά του”».

Ενώ με τη σειρά του και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, δήλώσε: «Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της. Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Γενικά ζηλεύω λίγο, αλλά όταν έχεις μια γυναίκα τέτοια, που έχει τόση πέραση κι ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι».

Για να κλείσει: «Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί κι εγώ κάτι αξίζω. Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Η Ελίζαμπεθ σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο».

Δείτε το video

Related posts

Καραφλός, με κουκλάρα σύζυγο και εγγόνια: Έτσι είναι σήμερα ο Πρόδρομος από το Big Brother, 20 χρόνια μετά

«Καταφθάνει στη χώρα μας»: “Τρελάθηκαν” οι μετεωρολόγοι με αυτό που έρχεται, η έκτακτη ανακοίνωση για τον καιρό

Προκλητικός Γεωργιάδης: «Το παιδί μου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε αυτό το τρένο, αλλά διάβαζε»