Γεγονός η μεγάλη επιστροφή του Σφακιανάκη, «έχει πολλά να δώσει ο Νότης!»

Την μεγάλη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στην δισκογραφία προανήγγειλε ο Γιώργος Αρσενάκος.
Ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει ενώ έχει επιλέξει ήδη και τα τραγούδια του τρίτου μέρους της δισκογραφικής συνεργασίας του με την Panik Records, τόνισε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Νίκος Αρσενάκος.

Επιστροφή του Άρχοντα

«Έχουμε μια δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος και συνέχισε: «Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης!».

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες».

Συζητώντας το παραπάνω στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η Ελένη Τσολάκη επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο τραγουδιστής «αν και έχει αρχίσει να το σκέφτεται, δεν θα το κάνει φέτος».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» και συνέχισε:

«Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».

Συνεργάτης της, τόνισε με τη σειρά του: «Ο Νότης τα τελευταία χρόνια είχε και πάρα πολλές απώλειες. Ήταν ακόμα ένας λόγος για να αποσυρθεί».

Ακόμη, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι: «Του κάνουν κάθε χρόνο προτάσεις, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει πρόταση. Επίσης ξέρω ότι η Panik τον αναζητούσε, γιατί υπάρχουν ηχογραφημένα τραγούδια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει, για να δουν αν θέλει να κάνει τουλάχιστον δισκογραφικό come back κι εκείνος ήταν αρνητικός γιατί δεν ήταν η ψυχολογική του κατάσταση τέτοια.

Επίσης, αυτό που μου έχουν μεταφέρει επιχειρηματίες είναι ότι η “ταρίφα” του είναι σταθερή. Δεν κάνει οικονομικές διαπραγματεύσεις».

Παρά τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα.

Related posts

Χωρίς κολυμπήθρα, σε καθολική εκκλησία που είναι «κρυμμένη» σε σπίτι στη Βούλα: Η διαφορετική βάφτιση του γιου της Φουρέιρα

“Δεν ξέρετε πως είναι να νιώθεις τον φόβο” Γροθιά στο στομάχι το βίντεο της Μπακοδήμου για την κακοποίηση

Τραγέλαφος με τον Απόστολο Λύτρα: Παρίστανε ότι… φορούσε χειροπέδες στην Ευελπίδων