Έκτακτо Ανακαλούνται δεκάδες γνωστές μάρκες σνακ λóγω σαλμоνέλας – Ενnμέρωση από τα LidΙ

Η Quaker Oats Company η οποία ανήκει στον κολοσσό των ποτών και σνακ PepsiCo ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ανακαλεί 43 διαφορετικά προϊόντα με βάση τα δημητριακά, granola και δημητριακά granola επειδή θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα, ένα δυνητικά θανατηφόρο βακτήριο.

Τι είναι η σαλμονέλα

Η σαλμονέλα είναι ένας οργανισμός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και μερικές φορές θανατηφόρες λοιμώξεις σε μικρά παιδιά, αδύναμα ή ηλικιωμένα άτομα και σε άλλα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα υγιή άτομα που έχουν μολυνθεί από σαλμονέλα παρουσιάζουν συχνά πυρετό, διάρροια, ναυτία, έμετο και κοιλιακό άλγος.

Η Quaker, δήλωσε ότι δεν έχει λάβει επιβεβαιωμένες αναφορές για άτομα που αρρώστησαν μετά την κατανάλωση των ανακληθέντων προϊόντων.

Σύμφωνα με το huntingtonnow και η Lidl εξέδωσε την Παρασκευή μια προειδοποίηση σχετικά με την ανάκληση Quaker Oats για προϊόντα που είχε πουλήσει το κατάστημα.

Η ανάκληση του Lidl περιλαμβάνει συγκεκριμένα είδη granola επώνυμα Quaker, από τα οποία η Lidl έχει πουλήσει μόνο: Quaker Chewy Bars Peanut Butter Chocolate Chip 8ct 6,7 oz, Quaker Chewy Bars Chocolate Chip 8ct 6,7oz και Quaker Chewy Bars Chocolate Chip Halloween .328ct Min.1. Η Lidl και άλλα καταστήματα απευθύνονται σε πελάτες που έχουν εντοπιστεί ότι έχουν αγοράσει τα προϊόντα που ανακαλούνται.

Δείτε τα προϊόντα

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη