Φωτοτυπία του μπαμπά: Οι δύο γιοι του Γιώργος Παρτσαλάκης μεγάλωσαν, είναι κούκλοί και του μοιάζουν απίστευτα

Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές “Της Ελλάδος τα παιδιά” και “Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, καθώς και μέσα από τις συμμετοχές του σε αρκετές άλλες, ποζάρει με τους δύο γιους του οι οποίοι μεγάλωσαν και του μοιάζουν όλο και περισσότερο.

Ο ηθοποιός στη Γη της Ελιάς

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης υποδύεται τον Λυκούργο Μπράτη, κολλητό φίλο, από την παιδική ηλικία, του αδικοχαμένου Πέτρου Στεφανέα. Σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τη δικηγορία, και ασχολείται με το μποστάνι του. Η αναζωπύρωση της βεντέτας τον αναγκάζει να σταθεί στο πλευρό της Χάιδως και του Φίλιππου, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα. Υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σ’ εκείνον και την οικογένεια Βρεττάκου, που τον βαραίνει, όμως, με τύψεις…

Ο Λυκούργος στη Γη της Ελιάς έχει μία κόρη η οποία επιστρέφει στη Μάνη με το παιδί της και ξαναχτίζει εκεί από την αρχή τη ζωή της…

Οι δυο γιοι του Γιώργου Παρτσαλάκη

Όμως, στην πραγματικότητα, ο ηθοποιός έχει δύο κούκλους γιους, τον Μανώλη 31 χρονών και τον Διαμαντή 21 ετών!

Ο ηθοποιός όπως έχει αναφέρει: «Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά… Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός…». Και τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός… ».

Ο μικρότερος γιος του είναι πιο ενεργός στα social media καθώς μοιράζεται φωτογραφίες του από τη ζωή του και το τελευταίο διάστημα όπως θα δείτε και εσείς έχει αλλάξει πολύ!

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας λίγο πριν το γάμο: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Ανδρέα Γεωργίου & την κούκλα σύντροφο του

Χαζομπαμπάς ο Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του & τα άπειρα παιχνίδια στο δωμάτιο

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!