Φωτοτυπία του αδερφού του: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου-Με τι ασχολείται

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος έχει έναν αδερφό που τον αγαπάει πολύ και εργάζεται στο χώρο της νύχτας ανά την Ελλάδα.


Ο Νίκος Οικονομόπουλος μπορεί να μην αρέσκεται να μιλάει για την προσωπική του ζωή, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τα μέλη της οικογένειάς τους, ωστόσο έχει έναν μικρότερο αδερφό που γεννήθηκε στην Πάτρα, πλέον όμως ζει μακριά από την οικογένειά του.

Ποιος είναι ο αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου;

Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη που είναι ετεροθαλής αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλο καθώς έχουν την ίδια μητέρα και διαφορετικό πατέρα.

Ο Γιάννης ζει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο ίδιος ζει και εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο Louvro ως μετρ, ενώ σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται την Αθήνα και τον αγαπημένο του αδερφό.

Μάλιστα έχει μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο μαζί του στο παρελθόν. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Η οικογένεια είναι σαν τη μουσική. Κάποιες νότες είναι υψηλές, κάποιες είναι χαμηλές. Αλλά πάντα το τραγούδι είναι υπέροχο».

Δήλωση του τραγουδιστή για τον αδερφό του

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια συναυλία στην πατρίδα του την Πάτρα. Ιδιαίτερα συγκινημένος είπε στο κοινό: «Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω.

Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ».

Related posts

Προχωρά την ζωή της με χαμόγελο η Κατερίνα Τσάβαλου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Στεργίου

H Δέσποινα Καμπούρη συναντήθηκε ξανά με την κόρη της μετά από έναν μήνα: “Έσβηνα μέρες…”

Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Η βραδινή έξοδος του Άρη Σοϊλέδη & της Μαριλίνας Κυπαρίσση και ο ξέφρενος χορός