Σπάει τη σιωπή του ο αδερφός του Πατέρα Αντώνιου: «Ξέρω τι προσπαθούν να κάνουν»

Μεγάλη σύγχυση επικρατεί στο πανελλήνιο μετά τον καταιγισμό καταγγελιών που δέχθηκε η Κιβωτός του Κόσμου για κακοποίηση και ασέλγεια των φιλοξενούμενων παιδιών του οργανισμού.

Ο αδελφός του Πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι κι εκείνος ιερέας στη Νέα Μονή Χίου από όπου κατάγεται, μίλησε αποκλειστικά στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο αδελφός του βρίσκεται στη δύνη ενός σκανδάλου…

«Να σας πω κάτι… Ξέρω την αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό μόνο γνωρίζω. Αυτό…» τονίζει αρχικά στην εκπομπή του Alpha.

«Πιστεύω στην αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό είναι. Ότι προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν. Αυτό… Ξέρω ποιος είναι ο αδερφός μου. Γνωρίζω ποιος είναι ο αδερφός μου. Αυτά. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο αδερφός του Πατέρα Αντωνίου.

Ο πατέρας Αντώνιος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» είχε μιλήσει για την οικογένεια του, τα αδέλφια του αλλά και για την απόφασή του να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού…

Διαβάστε τη δήλωση του αδερφού του πατέρα Αντώνιου

«Είμαστε πέντε αδέλφια, ο μεγαλύτερος αδελφός μου είναι ιερέας στη Νέα μονή Χίου…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον Τάσος Τρύφωνος.

Τα αδέλφια του Πατέρα Αντωνίου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, όπως λένε πιστεύουν στην αθωότητα του, αλλά και στο έργο που έχει προσφέρει επί σειρά ετών: «Εμείς ξέρουμε τον αδερφό μας, τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε. Ξέρουμε ποιος είναι και πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Αυτό πιστεύουμε εμείς γιατί τον γνωρίζουμε τον αδερφό μας τόσα χρόνια, γνωρίζουμε και το έργο του, αυτά… Τι άλλο να σας πω… Όπως καταλαβαίνετε και εμείς είμαστε τόσο πολύ στεναχωρημένοι και…» ανέφερε ο δεύτερος αδελφός του στο T-live.

Και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες, όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πριν μια εβδομάδα μιλήσαμε. Είχαμε βγει έξω, αυτά. Είναι ίσως ακόμα σοκαρισμένος, είναι τόσο πολύ στεναχωρημένος, έχει, μετά από 25 χρόνια που κάνει αυτό το έργο, όπως και εσείς ξέρετε, έχει δώσει τη ζωή του για όλα αυτά και εκείνος και η πρεσβυτέρα… Τι να σας πω; Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Αυτά…».

Διαβάστε επίσης τη δήλωση του Ανδρέα Μαρινιάκ

«Τα παιδιά που βγαίνουν και καταγγέλλουν τα ξέρω στην πλειοψηφία τους και μπορώ να τα αναγνωρίσω και μόνο από τις περιγραφές. Τον 19χρονο τον γνωρίζω και τι άνθρωπος είναι, γιατί μαζί μεγαλώσαμε. Μπορεί πλέον να μη θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί του, μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, αλλά γνωρίζω τον χαρακτήρα του» δήλωσε στην εκπομπή ο νεαρός και στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν και εκείνος παρών στο περιστατικό που καταγγέλλει ο 19χρονος.

«Γνωρίζω τι του προσέφερε η Κιβωτός και προσωπικά ο πάτερ Αντώνιος, ότι τον μάζεψε από μια περιοχή, του έδωσε τη βοήθεια να πάει σχολείο, στήριξε την οικογένειά του που είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον αδερφό του που τον αποκατέστησε. Και τώρα γυρίζει μετά από τόσο καιρό και καταγγέλλει αυτά τα ψέματα; Είναι ανυπόστατα. Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι ήμουν μπροστά και μπορώ να τα διαψεύσω» υποστήριξε ο Ανδρέας Μαρινιάκ και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιο παιδί μόνο του στο δωμάτιο του ιερέα. Αυτό απαγορευόταν από όλα τα πρωτόκολλα, δεν ήταν κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει. Δεν υπήρξαν αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι μεγαλύτερη απόδειξη στα λόγια μου δεν υπάρχει απ’ το ότι βγαίνω δημόσια με το όνομά μου».

Related posts

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία