Φωτεινή Αθερίδου: “Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα”

Η Φωτεινή Αθερίδου σε παλιότερες δηλώσεις της μίλησε για τον αγαπημένο της, τον γιο τους και τον λόγο που επέλεξε ένα διαφορετικό μυστήριο για το γάμο και τη βάπτιση.

Για τον γάμο τους

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Για την διαφορετική βάφτιση του γιου της

Η Φωτεινή Αθερίδου είπε επίσης: «Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ίδιας εκπομπής ο σύζυγός της δήλωσε: «Κάναμε αυτό που μας άρεσε… Αφού είχε νερό η πισίνα (είναι εντάξει). Το απόλαυσε το παιδί».

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της πλέον Κωνσταντίνος Μαγκλάρας επέλεξαν έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να βαφτίσουν τον μονάκριβο γιο τους, Θοδωρή. καθώς φάσισαν να τον βαφτίσουν… μέσα στην πισίνα του κτήματος. Ο παπάς διάβασε όλα τα λόγια, η νονά ήταν δίπλα του και ο μικρός Θοδωρής έκανε μπλουμ στην πισίνα με το μαγιό του.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι