Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα γίνουν γονείς ξανά και το γνωστοποίησαν μέσω του καλού τους φίλου Δημήτρη Μακαλια.

Η είδηση

Η είδηση είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή το τελευταίο διάστημα και το πρωί της Παρασκευής ο καλός της φίλος Δημήτρης Μακαλιάς επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτια;», λέγοντας πως διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά, τα παιδιά διανύουν μία εξαιρετική περίοδο και οι δυο γιατί είναι πολύ καλά στα προσωπικά τους, με τον Θοδωρή τους περνάνε τέλεια, έχει αρχίσει και μεγαλώνει και τα παιδιά πάνε τέλεια και στα επαγγελματικά τους» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Το πρώτο τους μωράκι

Η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019. Την αποκάλυψη πως η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε, την έκανε η μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που έγινε γιαγιά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2022 με πολιτικό γάμο στον Πύργο Μελισσουργού και εκεί τελέστηκε και η βάφτιση του 3χρονου γιου του σε πισίνα, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή.

Η βάπτιση του πρώτου τους παιδιού

Σε συνέντευξή της λίγο καιρό αργότερα η ηθοποιός είχε αναφέρει τους λόγους που βάφτισε τον γιο της σε πισίνα: «Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

Μάλιστα αντιδράσεις είχαν προκληθεί τις ημέρες μετά τη βάφτιση στην πισίνα. Ο λόγος ήταν ότι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο είχε καθαιρεθεί, αλλά τελούσε γάμους και βαφτίσεις. Το αποτέλεσμα ήταν, η βάφτιση του γιου των γνωστών ηθοποιών, να φτάσει να κινδύνευε με ακύρωση.

Related posts

“Είμαι σε δύσκολη θέση”: Δύσκολες ώρες για τον Ετεοκλή Παύλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την Ελένη Χατζίδου

“Τα κάναμε μαντάρα”: Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος, δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό

“Το παλεψαμε 15 μέρες” Αυτός είναι ο λόγος που ανακοινώθηκε τώρα το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου