Fashionable και cute, ίδια ο μπαμπάς της: Η 8χρονη κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού ,μοιάζει φωτοτυπία των γονιών της

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η παρουσιάστρια με τον αγαπημένο της έχουν αποκτήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Η μικρή Σοφία είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας και μοιάζει να είναι ένα από τα πιο fashionable κορίτσια της ηλικίας της. Η Σοφία είναι μόλις 8 ετών και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους απόδραση.

Η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι το απόλυτο fashion girl

Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την οικογένειά της, με αφορμή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απόλαυσε γλυκές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, ενώ δημοσίευσε πολλά τρυφερά και fashionable στιγμιότυπα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Στούντιο 4” ανήρτησε φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα στο Hyde Park ενώ η Σοφία Γαλακτερού ήταν αδιαμφισβήτητα αυτή που “έκλεψε” την παράσταση.

Η 8χρονη μοιάζει να είναι το πιο fashionable και χαριτωμένο κορίτσι. Η κόρη της δημοσιογράφου και του Νάσου Γαλακτερού έκανε βόλτα στο Λονδίνο φορώντας ένα υπέροχο ροζ πουλόβερ και μία floral, μακριά φούστα. Με off-white αρβυλάκια και διάθεση όπως πάντα “ζωηρή”, η Σοφία Γαλακτερού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της μητέρας της ξετρελαίνοντας δικαίως τους followers της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η Σοφία Γαλακτερού, αν και είναι η μικρή της οικογένειας, μοιάζει να είναι η μεγάλη αδυναμία όλων και εμείς, καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί.

Related posts

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη: Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά με κούκλο Έλληνα

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς