Εξομολόγηση Ρένου Χαραλαμπίδη: «Γεννήθηκα από τάμα της μητέρας μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την οικογένεια του, την καριέρα του και το πόσο αφοσιώθηκε στη δουλειά ως νεότερος. Ακόμη αποκάλυψε ότι η γέννηση του ήρθε μετά από τάμα της μητέρας του, ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ και ότι είναι χαρούμενος να βλέπει τις πρώην συντρόφους του να έχουν δημιουργήσει τις οικογένειές τους.

Για την επαγγελματική του πορείας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης υπογράμμισε “είμαι ένα φιλόδοξος ηθοποιός. Θέλω να βλέπω το θαυμασμό στα μάτια των ανθρώπων, όταν παίρνω 15 κιλά για να παίξω έναν ρόλο. Όταν κουράστηκα για να κάνω κάτι. Όλοι με λένε “βαψομαλλιά” δεν πιστεύουν ότι δεν βάφω τα μαλλιά μου”.

“Ήθελα να γίνω υπεύθυνος πατέρας”

Όσον φορά τη δημιουργία οικογένειας, επεσήμανε “δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είναι ένα αίνιγμα που δεν παντρεύτηκα, γιατί είμαι άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης, ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου. Όταν βλέπω τις πρώην συντρόφους μας να είναι καλά με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Γιατί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας. Όχι να γίνω δωρητής σπέρματος”.Σχετικά με τον έρωτα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε “κάποιες φορές με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα αξιόλογους ανθρώπους που ξεκίνησαν ερωτευμένοι, να μπαίνω ανάμεσά τους για να μην χτυπηθούν… μπροστά στα παιδιά τους… Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί… ότι κάτι δεν πάει καλά. Η σχέση που έχει ένας άνθρωπος με το κράτος και την εφορία δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά του”.

“Η μαμά μου έμεινε έγκυος από τάμα”

Αναφορικά με τους γονείς του, σημείωσε “οι γονείς μου ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ο πατέρας μου ήταν αγρότης και πεταλωτής. Πήγαν στη Γερμανία ως μετανάστες. Δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί με τους Γερμανούς γιατρούς να κάνουν παιδί. Γύρισαν Ελλάδα. Η μητέρα μου 32 χρονών. Της είπαν δεν πρόκειται να κάνεις παιδί. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια. Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού και το λέω για τότε που είπαν -όταν μπήκα στην πολιτική – ότι είμαι από πλούσια οικογένεια. Οι φίλες της μητέρας μου της είπαν για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε τάμα. Ένα τάμα μεγάλης ψυχικής οδύνης. Δεν έπιασε πάλι παιδί. Ώσπου ξαφνικά η μαμά μου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν δεν είσαι έγκυος. Όταν κατάλαβαν τελικά ότι είναι έγκυος, οι γιατροί τα έχασαν. Γεννήθηκα με καισαρική. Η μητέρα μου πιστεύει ότι γεννήθηκα έτσι για να μην πουν ότι είμαι υιοθετημένος”.Τέλος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της ζωής του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης τόνισε “στα 40 παθαίνω υπαρξιακή κρίση. Δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή που ασχολήθηκα με την πολιτική. Βασική μου αρχή είναι η ευγένεια. Το μόνο πάθος μου ήταν το σινεμά. Εκεί έχασα λεφτά. Έβγαζα χρήματα από την τηλεόραση και τα πέταγα στις ταινίες. Αν θα ξαναζούσα στη ζωή μου, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο”.

Related posts

Η άγνωστη πινακίδα που ελάχιστοι οδηγοί γνωρίζουν τι σημαίνει: Ακόμα και πολλοί αστυνομικοί αγνοούν την προειδοποίησή της

Ξανθιά, κούκλα, πανύψηλη: Η άγνωστη κόρη του Ηλία Μαμαλάκη θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο

Κατερίνα Τεντόγλου: Η «άγνωστη» κούκλα αδελφή και μεγάλη αδυναμία του Μίλτου Τεντόγλου